KID'S CHOICE AWARDS

Miley Cyrus vodi u nominacijama za nagrade KCA

17.02.2010 u 11:00

Bionic
Reading

Miley Cyrus, podjednako hvaljena i kritizirana teen zvijezda, ima najviše nominacija za ovogodišnje nagrade Kid's Choice Awards

Ta sedamnaestogodišnjakinja nominirana je u pet kategorija: za najbolju filmsku i TV glumicu, za najbolju pjevačicu i za najbolju pjesmu (Party in the USA).

U najjačim kategorijama poput najbolje pjesme, osim Miley, nominirani su i Black Eyed Peas (I Gotta Feeling), Lady Gaga (Paparazzi) i Taylor Swift (You Belong With Me), a u kategoriji 'najbolji film' natječu se Alvin i vjeverice 2, Transformeri 2: Osveta poraženih, saga Sumrak: Mladi mjesec i X-Men: Wolverine

U utrci za nagrade su i Joe i Nick Jonas, Selena Gomez, Coldplay, Jonas Brothers, Linkin Park, Beyonce, Jay-Z, Sean Kingston, Mario, Ne-Yo, Zac Efron, Taylor Lautner, Shia LeBeouf, Megan Fox i drugi.

Svečanost ovogodišnje 23. po redu dodjele nagrada Kid's Choice Awards održat će se 27. ožujka, a online glasovanje na stranici počinje 25. veljače. Domaćin dodjele je glumac Kevin James. Inače, o dobitnicima nagrada odlučuju djeca svojim glasovima, a koliko je zanimanje mladih fanova, govori i podatak da je prošle godine svoje glasove dalo oko 91 milijun glasača.