PREMA ISTINITOJ PRIČI

Hilary Duff u ulozi odvjetnice tinejdžerice

12.01.2009 u 15:00

Bionic
Reading

Nekadašnja teen zvijezda Hilary Duff dobila je primamljiv angažman u novoj humorističnoj seriji koja će se prikazivati na američkoj TV postaji NBC

TV serija pod nazivom Barely Legal temelji se na istinitoj priči o tinejdžerici Kathleen Holtz, koja je u dobi od samo 18 godina položila stručni ispit i postala najmlađa odvjetnica u Kaliforniji. Naravno, Duff će igrati mladu odvjetnicu, a epizode će trajati oko pola sata, saznaje The Hollywood Reporter.

Producent je Rob Morrow, a za scenarij je zadužena Elisa Bell, koja je napisala scenarij filma Little Black Book s Brittany Murphy u glavnoj ulozi.

Hilary Erhard Duff, rođena 28. rujna 1987. godine, proslavila se u TV seriji Lizzie McGuire, u međuvremenu se okušala kao dizajnerica, izdala je nekoliko albuma i između ostalog, glumila u filmovima Popust na količinu i Pepeljuga. U posljednje se vrijeme Hil, uz koju se nikad nisu vezivali nikakvi skandali, pokušava odmaknuti od svog nevinog imidža, pa je tako nedavno njezin spot Rich Out zabranjen zbog provokativnih scena, a slikala se i za Maxim u izazovnom izdanju.

Inače, Hilary je prije nekoliko godina bila u vezi s Joelom Maddenom iz benda The Good Charlotte koji je sada u vezi s Nicole Richie s kojom ima i kćer Harlow

Lijepa Hilary trenutno je u vezi s Mikeom Comriejem, hokejašem New York Islandersa.