NEUGODNJACI

Što dečki ne bi smjeli raditi u javnosti

17.02.2010 u 10:00

Bionic
Reading

Misliš da nitko ne gleda, pa si dopuštaš malene izlete prstom u nos ili češkanje međunožja? Hm, uz ove neugodnjake, svakako postoji još nekoliko stvari koje svakako trebaš izbjegavati dok postoji i mala mogućnost da te netko gleda, osim ako ne želiš ostaviti dojam neurednog ili prenonšalantnog tipa kojeg će svatko zaobilaziti

Kopati nos

Bljak! Jedna od najgorih stvari koje možeš napraviti u javnosti. Iako misliš da nema šanse da te netko vidi, znaj da ta mogućnost uvijek postoji. Ako ne želiš dobiti naziv Onog Koji Kopa Nos ili Onog S Kojim Se Nitko Ne Želi Rukovati, svakako ovu aktivnost ostavi za četiri zida svoje sobe!

Diviti se samom sebi u ogledalu

Ovo nije toliko odbojno kada to čine cure, ali kada to čine dečki... Eh, znak je to velike narcisoidnosti. Posebno je to odbojno ukoliko pričaš s curom i pritom uopće ne slušaš što priča, već sebe odmjeravaš u ogledalu ili kakvom izlogu. Tko si ti, Adonis?

Pljuvati po cesti

Ili, još gore, ispuhivati nos bez maramice. Još jedna odvratna navika koju možemo vidjeti na cesti svakog dana. Osim što nije higijenski, ostavljaš najgori mogući dojam zbog kojeg se ljudima diže želudac!

Smijati se k'o kreten za vrijeme romantičnog filma

Svima u kinu ići ćeš na živce time kako se želiš napraviti frajerčinom. A svi će zapravo zaključiti da bi i ti najradije zaplakao, ali te toliko te sram da radije praviš budalu od sebe smijući se!

Svađati se

Nije važno s kim – s curom, mamom, frendom... Svađe je najbolje ostaviti za kod kuće ili kakvo drugo mjesto, gdje ne sluša previše ušiju. Znaj da svaka dernjava djeluje neotesano i premda možda imaš pravo, ako to dokazuješ derući se po cesti, nitko neće stati na tvoju stranu!

Hrvati se po cesti s frendovima

Vama je to možda smiješno, ali uopće ne izgleda tako. Naguravanje, hrvanje, davanje ćuški... Ovo bi ipak trebalo ostaviti za niže razrede osnovne škole. Imaš li toliko energije, bolje se upiši na hrvanje ili sličan sport.

Neodgodiv zov prirode

Ne trebamo posebno objašnjavati da je riječ o zbilja o krajnje neukusnim ispadima koji nisu nimalo 'fora'. Dakle, ako si toliko pretjerao u jelu ili piću da se moraš isprazniti negdje na cesti, to svakako otkriva tvoj karakter. Ne znaš se kontrolirati, slab si... Da nabrajamo dalje? Dakle, osjetiš li da si ipak pretjerao, svakako izaberi kakav WC ili, još bolje, pokupi se kući. Iako te zbog ovoga policija može globiti, nažalost, svjedoci smo da svaki dan od onih najmanjih na najvećih muškaraca uriniraju po javnim mjestima. Još jedna odvratna navika koju svako imalo pristojan ne može opravdati.