DOBROTVORKA

Počela Mileyina internetska aukcija za pomoć Haitiju

08.02.2010 u 09:55

Bionic
Reading

Miley Cyrus, zvijezda TV serije 'Hannah Montana', pokrenula je na eBayu humanitarnu aukciju u koju su se uključile mnoge poznate osobe za pomoć stanovnicima Haitija pogođenog razornim potresom

Aukcija počinje u ponedjeljak, 8. veljače, a 17-godišnja teen zvijezda kaže da su se celebsi rado odazvali.

'Zbilja me je pogodilo kad sam vidjela što se dogodilo Haićanima. Cijelo vrijeme sam smišljala kako im pomoći. Mama Trish i ja smo počele zvati svoje poznanike i prijatelje. Odmah su se svi odazvali, a među prvima Hugh Jackman i Demi Lovato', rekla je Miley koja također sudjeluje i u novoj, all star verziji pjesme benda R.E.M. 'Everybody Hurts', snimljenoj za pomoć Haitiju.

Na ovoj aukciji obožavatelji će se putem interneta moći nadmetati odjeću, obuću ili nakit slavnih prijatelja mlade glumice i pjevačice, a tu su se našli, između ostaloga, i nakit jet seterice Nicole Richie, haljina Britney Spears koju potpisuje Versace, a koju je pop princeza nosila na dodjeli MTV Video Music Awards 2008, kreacija Hervea Legera koju je Cyrus imala na dodjeli nagrada Grammy te dvije karte za skorašnju holivudsku premijeru njezinog novog filma 'The Last Song'. Novac prikupljen preko eBaya ide u fond američkog Crvenog križa.