POPUT NICKA

I Joe Jonas u solo vodama

18.01.2010 u 13:00

Bionic
Reading

Nakon što se Nick Jonas, najmađi brat iz ultrapopularne teen senzacije Jonas Brothers otisnuo u solo vode, njegovim će stopama krenuti i po mnogima najzgodniji Jonas, srednji brat Joe

Dakako, i Joe je, poput svog brata, odmah umirio fanove kako ovi samostalni glazbeni izleti ne znače automatski i raspad Jonas Brothers.

Joe Jonas koji je bio u vezi s Taylor Swift (s kojom je telefonski prekinuo) i s prelijepom glumicom Camillom Belle kaže da je već napisao nekoliko pjesama uz pomoć prijatelja iz nekoliko različitih bendova.

Nakon što su Jonasi uzeli svojevrsnu stanku (Nick je na turneji sa svojim bendom The Administration), a Kevin se posvetio svojim obiteljskim obvezama (nedavno se vjenčao s djevojkom Danielle), Joe se odlučio okušati kao glazbenik izvan JB.

'Pet pjesama je već spremno. Volim raditi i s drugim glazbenicima koji su ujedno i moji dobri prijatelji', rekao je Joe. Otkrio je i da je njegova velika želja gluma.

'Neću biti zadovoljan dok se ne dokažem u različitim vrstama tipovima uloga - od negativaca pa do angažmana u komedijama', rekao je Joe Jonas (20).