ZA DEČKE

Pročitaj suptilni govor njezinog tijela

25.01.2010 u 07:30

Bionic
Reading

Kad se radi o neverbalnoj komunikaciji, odnosno govoru tijelu, cure šalju veći raspon znakova te lakše hvataju znakove koje dečki odašilju. Ako te zbunjuje njezino ponašanje, evo kako je pročitati

Cure uglavnom prve pokazuju jesu li dostupne ili ne, no često je to toliko suptilno da dečki ni ne shvaćaju o čemu se radi. Cura to čini nizom zavodničkih gesta te pokazivanjem da te neće ugristi ako joj se približiš. Dečki često ne shvaćaju da uopće hvataju neke signale, ali prilaze tek kada ih pohvataju dovoljno da su sigurni kako su uopće nešto primili! Komplicirano? Pa baš i nije.

Oči

Kontakt.
Pogled u jednu stranu pa u tvoje oči, a onda skreće pogled na drugu stranu. Ovo ponavlja nekoliko puta kako bi shvatio da joj se sviđaš.

Trepavice. Trepavice se podignu na djelić sekunde. Riječ je o prirodnoj reakciji zavođenja kako bi dečko vidio veći dio oka. Ovaj je signal zaista teško uhvatiti.

Srneći pogled. Gledanje sa strane ili kroz trepavice. Glava i brada idu prema dolje. Za dečke je ovo prava bomba u neverbalnoj komunikaciji jer pokazuje da je cura sramežljiva, ali i zainteresirana.

Pogled preko ramena. Riječ je o snažnoj gesti koja pokazuje da je cura slobodna. Cura gleda preko ramena koje je zaobljeno i radi se o erogenoj zoni jer podsjeća na grudi i stražnjicu. Kada te cura ovako pogleda, vjerojatno nećeš moći odoljeti.

Glava

Zabacivanje kose.
Zabacuje kosu ili prstima prolazi kroz nju. Usto gleda prema tebi. Ovo je poziv: 'Dođi ovamo.'

Usne.
Oblizivanje usana i njihovo napućivanje poziv su za dečka. Ženske usne obično su veće od muških i podsjećaju na genitalno područje. Stoga oblizivanje i napućivanje usana, kao i korištenje crvenog ruža znače poziv već tisućama godina.

Osmijeh. Lagan, iskren osmijeh curi daje bezopasan i susretljiv izgled te joj je lakše prići. Ako te gleda i osmjehuje ti se, znak je to da joj se sviđaš.

Tijelo.

Hod.
Lagano ljuljanje bokovima također je poziv. Sjetimo se Marylin Monroe. Ako se lagano, senzualno ljulja i gleda te dok prolazi kraj tebe, ti joj se sviđaš.

Igranje cipelom. Ako je prekrižila nogu i igra se cipelom (obuva je i skida) te joj stopalo pokazuje u tvom smjeru, znak je da ti je naklonjena.

Bedro. Ako lagano prelazi rukom preko bedra i gleda u tvom smjeru, siguran je znak da joj se sviđaš. Ovo je jedan od najočitijih poziva na maženje.