Teen CURE, OPREZ!

Potpuna promjena zbog dečka - da ili ne

  • Autor: tportal.hr
  • 13.1.2010 22:52:56
  • 9.1.2010 10:47:43

Ponekad mnoge cure, posebno kad osjete da se možda bliži kraj veze (što nije nikakvo čudo s obzirom na to da su tinejdžerske ljubavi, premda ima izuzetaka, kratkoga roka trajanja) ili kako bi privukle nekog dečka, pomisle da se moraju potpuno promijeniti kako bi ga zadržale ili osvojile

Puno cura misli da moraju napraviti sve kako bi impresionirale izabranika svoga srca, pa su mnoge spremne na poprilične žrtve – izrazite crnke spremne su i na radikalno izbjeljivanje kose ako su primijetile da njihov dečko snima plavuše na cesti, uvjerene kako će ga to oduševiti, a donedavno predana pristalica casual stila odijevanja transformirat će se u zavodnicu koja muku muči na vratolomnim štiklama navlačeći usku minicu.

Neke cure odjednom odluče naglo smršavjeti, pogotovo ako ih je dečko možda zezao zbog pokojeg kilograma viška ili je oduševljeno prokomentirao dugonoge mršavice s naslovnica magazina.

Druge pak kako bi osvojile srce nekog slatkog pankera iz susjednog razreda odjednom počnu (iako su bile dotad tvrdokorne ljubiteljice Beyonce ili Lady GaGe) furati majice s imenima njegovih omiljenih bendova – premda im se taj žanr zapravo nimalo ne sviđa niti osjećaju išta prema toj glazbi.

Transformacije zbog dečka nisu nikakva novost, a mnoge cure uvjerene su da u ovom slučaju cilj opravdava sredstva. Pri tome ne mislimo na uobičajeno svakodnevno dotjerivanje, naravno to je sasvim, u granicama 'normale', dobrodošlo – već na radikalan zaokret u izgledu pa i ponašanju (npr. izbjegavanje druženja s frendicama koje se njemu ne sviđaju te različite iznenadne promjene u dotad uobičajenim obrascima ponašanja koje ukazuju na dominaciju muške strane u vezi).

Djevojke, razmislite! Da je on želio plavokosu 'klonicu' Paris Hilton ili zločestu vamp djevojku poput Megan Fox, vjerojatno bi svoju pozornost usmjerio na takve djevojke i ti mu se nikad ne bi ni svidjela. Ne zaboravi da si mu se dopala upravo takva kakva jesi, a ako je možda pomislio kako te može preoblikovati u neku vlastitu idealnu curu po svom ukusu, smatramo da je onda bolje kloniti se takvog princa na bijelom konju.

Naravno da ima dečki koji žele biti samo s curama izazovna imidža, no ako si mu se svidjela ovakva kakva jesi, očigledno je da mu to ni najmanje ne smeta.

Osim toga, ako se potpuno promijeniš, nestat će ono što ga je zapravo i privuklo, a i ti ćeš izgubiti dio svoje posebnosti, što ti, vjerujemo, nije cilj. Postavi si pitanje - bi li radije bila s nekim kojem se sviđa samo tvoj izazovan izgled ili s nekim kojem se sviđaš baš takva kakva jesi kao kompletna osoba sa svim manama i vrlinama? Čini nam se da se odgovor nameće sam po sebi.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više