Teen PEOPLE'S CHOICE AWARDS

Slavili Swift, Cyrus i vampirska saga 'Sumrak'

'Sumrak', filmski vampirski hit, s četiri osvojena trofeja apsolutni je pobjednik dodjele nagrada People's Choice u Los Angelesu

Megauspješni film, koji je oduševio milijune tinejdžera širom svijeta, osvojio je nagrade za najbolji film, najbolju glumačku postavu te za najboljeg novog muškog glumca (Taylor Lautner za ulogu Jacoba Blacka).

Slavila je i 17-godišnja teen kraljica Miley Cyrus koja je osvojila nagradu kao najbolja nova glumica za ulogu u filmu 'Hannah Montana: The Movie', a sve popularnija Taylor Swift dobila je svoju prvu nagradu People's Choice kao najbolja pjevačica.

Nagradu za najboljeg glumca dobio je Johnny Depp, a za glumicu Sandra Bullock.

'Nemilosrdni gadovi' Quentina Tarantina proglašeni su najboljim neovisnim filmom, serija 'Dr. House' najboljom televizijskom dramskom serijom, a Hugh Laurie najboljim glumcem u istoj kategoriji.

Nagrade su osvojile i serije 'The Big Bang Theory', 'Supernatural', 'Glee' i 'The Vampire Diaries'.

Dvije glazbene nagrade, za najbolju pop pjevačicu i najbolju novu umjetnicu, dobila je Lady Gaga.

People's Choice ove se godine dodjeljuje 36. put, u 35 raznih kategorija, i smatra se najprestižnijom američkom nagradom u industriji zabave, a dobitnici se biraju javnim glasovanjem. Ove godine je internetom stiglo 60 milijuna glasova, najviše dosad.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više