MILEY CYRUS:

Sjajno se slažem s glumačkom ekipom 'Hannah Montana'

30.12.2009 u 14:25

Bionic
Reading

Uskoro će i domaći fanovi popularne TV serije 'Hannah Montana' moći uživati u specijaliziranom časopisu o svojoj omiljenoj junakinji koju glumi Miley Cyrus. Što ova, vjerojatno najpoznatija tinejdžerica na svijetu, misli o kolegama zvijezdama sa seta, saznajte u intervjuu koji prenosimo iz prvog broja tog časopisa

Hannah Montana je, ako netko slučajno ne zna, glavna junakinja ove hit TV serije namijenjene mladima u kojoj Miley glumi Miley Stewart, sasvim običnu tinejdžericu koja vodi dvostruki život i kao pop zvijezda.
Prvi broj na kioske stiže na 31. prosinca, a sve o Hannah hrvatski obožavatelji moći će saznati svakog petog u mjesecu!

Miley Cyrus

Ovoga puta donosimo intervju s glavnom zvijezdom serije koja je otkrila neke zanimljive činjenice o svojim glumačkim prijateljima.

Što je Miley Cyrus otkrila o svojim kolegama zvijezdama? Evo što nam je rekla!

O EMILY OSMENT (LILLY/LOLA)

'Svi uvijek govore da smo Emily i ja kao Lucy i Ethel iz 'Ja volim Lucy'. Stalno radimo takve smiješne stvari i super nam je što to možemo podijeliti. Između nekih ljudi na ekranu zbilja postoji prava kemija, baš kao između nas dvije. Imamo hrpu tajnih riječi. Ponekad se nešto dogodi, ona me pogleda bez da išta kaže, a ja točno znam što misli i obje počnemo umirati od smijeha. Volimo se kao sestre, a nekad se i posvađamo kao sestre. Vrlo smo bliske jer se već dugo poznajemo.

O JASONU EARLESU (JACKSON STEWART)

'Svi mi iz glumačke ekipe imamo nekoga iz prošlosti s kime se možemo usporediti. Mislim da smo Emily i ja Lucy i Ethel, a Jasona uvijek zovem Chaplin jer me podsjeća na Charlieja Chaplina, najviše zbog njegova hoda i smisla za humor. Jasonovi gegovi su zbilja otkačeni. Nenormalni su i čudni, ali on to tako smiješno radi. Na primjer, ima jedna scena u filmu 'Hannah Montana' kad on na glavi ima bundevu, a ja sam si samo pomislila: 'Kako to radiš, a da usput ne umreš od smijeha?' Jason se voli zezati na svoj račun. On je genijalno društvo. Ima fenomenalnu energiju.'

O BILLYJU RAYU CYRUSU (ROBBY RAY STEWART)

'Prava je ludnica što mogu raditi sa svojim tatom, jer je jako smiješan i stalno se zeza između kadrova. Na filmskom setu samo se nekoliko puta uozbiljio i rekao: 'Miley, koncentriraj se, moramo to odraditi.' Ali, uglavnom je stvarno kul na setu i zbilja nam je zabavno.

Prvi broj časopisa 'Hannah Montana' možete osvojiti u našoj nagradnoj igri