'TODAY WAS A FAIRYTALE'

Nova Taylorina pjesma na soundtracku 'Valentinova'

29.12.2009 u 12:00

Bionic
Reading

'Today Was a Fairytale', nova stvar mlade country pop zvijezde Taylor Swift, naći će se na soundtracku filma 'Valentinovo' čija je premijera zakazana za 12. veljače

Riječ je o filmu za koji je redatelj Garry Marshall okupio zvjezdanu glumačku ekipu u sastavu Taylor Swift, Taylor Lautner (saga 'Sumrak'), Julia Roberts, Ashton Kutcher, Jessica Alba, Jessica Biel, Anne Hathaway i Jennifer Garner

'Valentinovo je poput rođendana. Neki ljudi ga vole i slave, a neki mrze', objašnjava holivudska veteranka Julia Roberts.

Na soundtracku tog filma, osim 'Today Was a Fairytale', uvrštena je još jedna pjesma radoholičarke Swift, 'Jump Then Fall', a CD s glazbom iz filma moći će se kupiti nekoliko dana prije premijere, točnije 9. veljače.

Kako otkrivaju dobro informirani izvori, na tom će se soundtracku naći i duet zvijezde serije Gossip GirlLeighton Meester i Robina Thickea ('Somebody to Love'), 'Cupid' Amy Winehouse, grupa Maroon 5 s pjesmom 'The Way You Look Tonight' te '4 and 20' britanske soul pjevačice Joss Stone.