NOVOGODIŠNJI PIKNIK!

Ideje za romantičnu proslavu Nove godine

29.12.2009 u 09:11

Bionic
Reading

La-la-la-la, stiže Nova godina, a ti još uvijek nemaš pojma kamo bi odveo ili izveo svoju bolju polovicu? Želiš nešto romantično i, dakako, ne preskupo? Evo dvije ideje pomoću kojih ćeš je sigurno oboriti s nogu

Što će ti trebati?

Svijeće
Košara
Deke
Jastuci
Šampanjac i ostalo piće koje volite
Čaše
Čokolada (ili kolači)
Sir i kruh
Glazba

ZA PIKNIK U TVOJOJ SOBI

Ako bude kiše, možeš imati piknik i u svojoj sobi! Pomakni krevet, stol i stolice i nasred sobe stavi deke i gomilu jastuka te postavi košaru s hranom i pićem. Ne zaboravi pustiti CD s glazbom koju oboje volite slušati. Pripremi i igre koje možete igrati tijekom večeri – npr. karte, šah, čovječe, ne ljuti se i slične.

Super romantična ideja je da doneseš puno različitih namirnica - npr. orahe, lješnjake, grožđice, masline i slično - potom jedno drugom zavežete oči i stavljate hranu u usta, a onaj kome su u tom trenutku zavezane oči mora pogoditi o kojoj se hrani (ili piću!) radi!

Ne zaboravi zapaliti nekoliko svijeća, najbolje oko vašeg malog romantičnog gnijezda. Pobrini se da svijeće imaju dobar podmetač da ne bi zapalile ono na čemu stoje.

Dakako, o tom joj planu nemoj unaprijed govoriti, već kada dođe k tebi, i zatvori joj oči dok bude ulazila u sobu!

ZA PIKNIK NA OTVORENOM

Ne bude li kiše, izaberi lijepo skrovito mjesto, a poseban ugođaj daje drveće pa razmisli o tome – primjerice, ispod drveta u svom dvorištu ili slično. I ako bude kiše, možda ćeš imati sreće i pronaći kakvo natkriveno mjesto u dvorištu, možda sjenicu.

Zapali svijeće – bez njih je romantika gotovo pa nemoguća - ne zaboravi košaru s hranom i pićem i, također, prekrij joj oči dok bude dolazila. Glazba s tvog mobitela ili kakvog radija na baterije samo će poboljšati cijeli ugođaj!

Ako si se odlučio za piknik na otvorenom, bit će vam teško provesti cijelu noć tako. Stoga neka piknik bude tek lijep uvod u novogodišnju večer, a kasnije možete otići na doček na trg koji gotovo pa svako mjesto ima. Možeš prirediti i dva piknika – jedan na otvorenom, jedan u zatvorenom!

SAVJET PLUS

Iako su danas tako popularne plastične čaše i tanjuri, ipak se odluči za prave, staklene. Ugođaj će tako biti mnogo romantičniji!

Sretno i lijepo se provedite!