TEEN ZVIJEZDE

Tinejdžeri koji su obilježili 2009. godinu

28.12.2009 u 10:00

Bionic
Reading

Sigurno ćete se složiti da je 'Mladi mjesec', nastavak 'Sumraka', obilježio ovu godinu, a s njime i dvije teen zvijezde - Kristen Stewart i Taylor Lautner. No, osim njih, ima još zvijezda tinejdžera koje su ostavile traga u 2009, godini na izmaku

Osim toga, čini nam se da je ovo definitivno bila ženska tinejdžerska godina. Uz nekoliko momaka, djevojke su ipak u velikoj većini. Čestitamo!

TAYLOR SWIFT

Ove je godine za svoje pjesme pokupila hrpu nagrada, bavi se humanitarnim radom i šuška se da hoda sa slatkim Taylorom Lautnerom. Na svoj rođendan, 13. prosinca, darovala je 250.000 dolara za nekoliko škola, a ovo je tek jedna u nizu humanitarnih akcija u kojima je sudjelovala. S pravom bismo mogli reći da je ovo bila njezina godina!

KRISTEN STEWART

Snimila je 'Mladi Mjesec' koji je tjednima bio najgledaniji film. Snimila je i još nekoliko drugih filmova koje kritika već kiti velikim pohvalama. Obožavatelji, ali i neke celebrity internetske stranice lobiraju da je se nominira za Oscara. Usto navodno hoda s jednim od najpoželjnijih tipova u filmskoj industriji – Robertom Pattinsonom! Čak je i na listi najbolje odjevenih osoba u 2009. te je prva na listi najpoželjnijih glumica! Sve to, a ima tek 19 godina! Vau, Kristen!

DEMI LOVATO

Znate li da 'demi' na francuskom jeziku znači 'pola'? No, to i nije toliko važno jer je 2009. godina za Demi bila više nego puna. Glumila je u 'Camp Rocku', sprijateljila se sa slatkom braćom Jonas, a pjeva poput slavuja. Ove je godine u prodaju pustila svoj drugi album pod nazivom 'Here We Go Again' koji je zasjeo na prvo mjesto po prodaji nakon samo tjedan dana!

JUSTIN BIEBER

Evo nam jednog momka u društvu! Počeo je kao klinac koji snima videouratke u kojima pjeva i stavlja ih na YouTube. Imao je sreće, pa ga je otkrila pjevačka zvijezda Usher. Danas Justin ima svoj prvi album, a kada je najavljeno da će se pojaviti u jednom američkom trgovačkom centru, obožavatelji su napravili kaos, pa je na kraju morala intervenirati i policija.

TAYLOR LAUTNER

Tek mu je 17 godina, a već milijuni tinejdžerica, ali i njihovih mama uzdišu za njim. Posebno je u 'Mladom mjesecu' iznenadio svojim mišićima na koje je rijetko tko imun, pa je čak i Robert Pattinson izjavio da je malo ljubomoran. Uz ovaj film, u pripremi ima i nekoliko novih. Gdje god došao, izaziva salve uzdaha i vriskova.

SELENA GOMEZ

Još jedna uspješna pjevačica i glumica, a tek joj je 17 godina. U rujnu ove godine izdala je svoj debitantski album 'Kiss & Tell'. Osim toga, postala je za UNICEF-ov ambasador, i to jedan od najmlađih na svijetu. Putovala je u Ganu kako bi pomogla ugroženoj djeci koja nemaju ni pitke vode. Od početka je mjeseca ponosna vlasnica čak pet pasa i smatra se velikom ljubiteljicom životinja.

MILEY CYRUS

Glumica, pjevačica i još piše pjesme. Gotovo da i nema onoga tko nije čuo za Hannah Montanu, koju Miley utjelovljuje u istoimenoj seriji, ali i filmu. Ipak, za razliku od zvijezda dobrica koje smo prije naveli, za Miley bismo mogli reći da je prilična zloćka, pa su tako osvanule njezine nimalo čedne fotke, plesala je oko štange i što li sve ne. A kao šećer na kraju – roditelji su je izabrali kao anti-uzor za svoju djecu.

Ipak, treba znati da se i Miley bavi humanitarnim radom, posebice donacijama za istraživanja lijeka protiv tumora.

JONAS BROTHERS

Iako se često pisalo o njihovom raspadu, oni su još uvijek zajedno i još uvijek imaju milijune zaluđenih obožavateljica. Glazba, filmovi, ljubav... Sve im ide od ruke! Kevin se oženio svojom dugogodišnjom ljubavi Danielle prije par dana. Još od 2007. imaju humanitarnu organizaciju koju su sami osnovali, a zove se Change for the Children Foundation te su ovako skupljeni milijuni dolara za djecu kojoj je potrebna pomoć. Osim toga, Nick se bavi i humanitarnim radom vezanim uz dijabetes.