COBAINOVA KĆI

Tinejdžerica Frances Bean dodijeljena baki i teti

16.12.2009 u 15:00

Bionic
Reading

O Frances Bean Cobain, sedamnaestogodišnjoj kćeri Courtney Love i Kurta Cobaina, brinut će se Wendy O'Connor i Kimberly Cobain, majka i sestra tragično preminulog frontmena Nirvane

Problematična majka tinejdžerice, pjevačica grupe Hole, izgubila je skrbništvo nad kćeri, nakon što je sud neko vrijeme nadzirao ponašanje skandalima sklone Courtney Love.

Frances Bean je još kao beba bila privremeno oduzeta roditeljima, tada teškim ovisnicima o heroinu, a 2003. je Courtney pod utjecajem droga provalila u kuću bivšeg ljubavnika pa je ponovno izgubila skrbništvo nad maloljetnom Frances. Dvije godine kasnije Frances se vratila majci, no sad će opet živjeti s bakom.

Tinejdžerica čiji su kumovi pjevač grupe R.E.M. Michael Stipe i glumica Drew Barrymore kaže da ne želi biti poznata samo zbog svojih roditelja, a u jednom intervjuu se osvrnula i na majčin način odijevanja.

'Više mi se sviđa kad se moja mama normalno obuče. Puno puta sam iskritizirala njezin rokerski stil i raščupanu kosu. Ja sam više šminkerica', rekla je Frances Bean.

Nakon što djevojka napuni 18 godina, moći će sama birati gdje će stanovati.