BEAUTY SAVJET

Neka ruž na usnama traje što dulje

07.12.2009 u 10:33

Bionic
Reading

Za većinu cura ruž ili sjajilo za usne je poput finalnog dodira ljepote. Međutim, mnoge bi željele da im traje čim duže, a ne ga ponovno nanositi nakon već pola sata. Evo što napraviti da ruž za usne traje i traje...

Što ti treba?

Podloga za ruž
Olovka za usne
Ruž
Sjajilo

1.korak

Pobrini se da ti usne budu sasvim suhe. Na njih stavi podlogu za usne. Nanesi je malo i na područje oko usana i razmaži. Ostavi nekoliko minuta kako bi se podloga upila.

2.korak

Sada uzmi olovku za usne i ocrtaj vanjsku liniju usana. Neke djevojke žele imati veće usne pa za to koriste upravo olovku, kako bi povećale rub usana i učinile ih vizualno većima. Izbor je samo tvoj.

3.korak

Istom tom olovkom za usne ispuni cijelo područje usana. Ovo zaista pomaže da i sam ruž traje dulje. Kada naneseš olovku preko cijele usne, ostavi nekoliko minuta da stoji i smiri se.

4.korak

Uzmi ruž i polako ga počni nanositi. Najbolje je započeti s gornjom usnicom, i to od sredine usne prema vanjskim rubovima sa svake strane. Potom ga nanesi i na donju usnu, a najbolje je razmazivanjem s gornje usne, tj. tapkanjem usne o usnu.

5.korak

Želiš li sjajilo, sada je najbolje vrijeme za to. Nanesi tanki sloj i razmaži za to predviđenom četkicom. U ovom trenutku nije preporučljivo spajati usne i na taj način razmazivati sjajilo.

6.korak

Spremna si za izlazak. Nemoj doticati usne rukama ili ih previše lickati. Jedino što trebaš je tu i tamo nanijeti tek malo sjajila.