ZASAD BEZ IMENA

Bullet For My Valentine završavaju novi album

18.11.2009 u 14:00

Bionic
Reading

Bullet For My Valentine, dobro poznati svim ljubiteljima modernijeg metal core zvuka, zgotovili su najveći dio posla oko snimanja trećeg albuma, za koji su članovi benda uvjereni da će biti najbolji dosad

Bulletsi su u studio ušli početkom ove godine kako bi snimili nasljednika albuma 'Scream. Aim. Fire.' iz 2008. godine koji je doživio ogroman uspjeh.

'Došli smo već u završnu fazu s albumom. Bio je to mukotrpan proces, ali mislim da će to biti naš najbolji album dosad. Spremno je već osam pjesama, a jako smo zadovoljni s Donom. Pomogao nam je razviti naš zvuk', kaže Matt Tuck, frontmen benda i miljenik tinejdžerica širom svijeta.

Na ovom albumu, zasad bez imena, BFMV rade s producentom Donom Gilmoreom, koji je surađivao s vrlo poznatim izvođačima kao što su Linkin Park, Good Charlotte i Pearl Jam.

BFMV su dosad nastupali i s Guns'N'Roses, Metallicom i Iron Maidenom, a njihov prvijenac 'The Poison' iz 2006. prodan je u više od milijun i pol primjeraka.

'Nismo željeli žuriti s albumom jer smo htjeli biti apsolutno zadovoljni rezultatom. Jedva čekamo da krenemo na turneju i predstavimo novi materijal', kaže Tuck.

Još nije poznat točan datum izlaska albuma niti njegov naziv.