KAKO IZGUBITI CURU

Najiritantnije muške navike

31.12.2008 u 08:00

Bionic
Reading

Nedavno smo curama otkrili što to dečkima ide na živce kada se radi o ženskom rodu, a sada su na redu dečki. Što to oni čine a da cure totalno izbacuje iz takta?

Kažeš da ćeš nazvati...

...ali na kraju ne nazoveš. Nema iritantnije stvari od one kada cura svako malo mora pogledavati na telefon i čekati tvoj poziv ili SMS! Iako ti sigurno misliš da si jako kul frajer ako je još malo (čitaj – danima) ostaviš da čeka tvoj poziv, znaj da u tome nema ničeg kulerskog. Jedva će ti oprostiti i ako je totalno zatreskana u tebe, a kamoli sviđaš joj li se tek malo. A ako je i zacopana preko ušiju i oprosti ti, sljedeći put sigurno neće uzimati za ozbiljno kada joj kažeš da ćeš je sigurno nazvati.

Kulerstvo pred frendovima

Kada ste sami zajedno, sav si nježan, no kada sretnete tvoje frendove, pretvoriš se u hladnog tipa, čistu santu leda. I k tome je još ismijavaš ili imaš sasvim drugačija stajališta dok si s prijateljima od onih koja si iznosio dok si sam s njim. Cure kuže tu stvar s muškim prijateljstvom, ali ipak ne treba pretjerivati. Trebaš biti svoj, pa kud puklo da puklo!Smrdiš po dimu

Iako misliš kako si već dovoljno star da pušiš, ovo je još jedna stvar koja je totalno 'out'. Smrdjeti po cigaretama nije nimalo lijepo, posebno želiš li se ljubiti s njom, a kad razjapiš usta – u nos je zapuhne ustajali miris dima iz tvog želuca. Ma, fuj, čovječe!

Ne slušaš

Ona priča o nekim svojim problemima, a ti bi se mazio i želiš je poljubiti. Lijepo je što te privlači, ali treba nekada i razgovarati. Skuži li da je uopće ne pratiš i nemaš pojma zbog čega ti je otvorila dušu, gadno si nadrapao!

Stvar s WC daskom

Došao si k njoj i otišao se olakšati, ali nisi spustio dasku za sobom ili, još gore, ostavio si mokre tragove po školjki. Zaista vrlo, vrlo odvratno! Ako te kod kuće nisu naučili da, iako si muško, moraš spuštati dasku i paziti kamo ciljaš, vrijeme je da to sam naučiš! Ako već nije kasno za nju, ukoliko te ulovila u ovoj odvratnoj navici!

Pljuckanje po cesti

Hodaš, pričaš i svako malo pljuckaš oko sebe. Kada bi se izgubio, lako bi našao put natrag po tragu svoje pljuvačke. Ajme, još jedna odvratna muška navika. Zapravo, cure uopće ne shvaćaju zašto dečki pljuju oko sebe. A zaista, zašto?!

Diranje po onim mjestima

Pričaš i ruka ti sama poleti prema preponama. Nemoj to raditi želiš li joj se svidjeti, odnosno napravi to jedino ako želiš neku curu otjerati od sebe. Time kao da pokazuješ da ne držiš do higijene ili se pak ne možeš kontrolirati.
Dakle, ne želiš li poslati signal da ti 'ondje dolje' nešto ne štima (što god to bilo), onda češkanje, podizanje i namještanje 'instrumenata' ostavi za WC ili privatnost svoje sobe.

Nisam ja, to je tvoj pas!

Imaš li problema sa zadržavanjem plinova, trebao bi malo poraditi na tome. Jako je jadno kada totalno neopojni miris obavije vas dvoje dok gledate film ili razgovarate, a onda ti sve prebaciš na njezinog psa. Fuj!

Ovo su samo neke muške navike koje su curama poprilično iritantne. Pripazi i na buljenje u druge cure, kopanje nosa, grickanje noktiju, kašnjenje, zaboravljivost, prešućivanje određenih stvari, zijevanje bez stavljanje ruke na usta ...