ZA ROKERE

I marte u igrici Band Hero

03.11.2009 u 16:00

Bionic
Reading

Popularne čizme Dr. Martens koje još uvijek uživaju kultni status, kao dio neizbježne rokerske uniforme poput starki ili bajkerskih jakni, pojavit će se i u virtualnom svijetu - u igrici Band Hero koja je upravo ugledala svjetlo dana

U ovoj najnovijoj verziji dobro poznate igrice Guitar Hero, osim što će se moći okušati kao glavne zvijezde rock benda, virtualni natjecatelji moći će odabrati i odgovarajući outfit.

Riječ je o igrici koja nastavlja čaroliju Guitar Hero u kojoj svatko može postati rock zvijezda koju na pozornici bodre opčinjeni obožavatelji.

Stoga su autori igrice ubacili i nekoliko različitih modela martensica, neizostavnog dijela pravog rokerskog looka.

Igrači tako mogu birati između marti s tartanom, otkačenih modela martensica s ludim printovima na neobičnoj podlozi ili efektnih čizama u kombinaciji lakirane i mat kože, a kako bi sve bilo u rokerskom stilu, nisu zaboravljene ni totalno pomaknute vezice.

U Band Herou pojavljuju se izvođači različitog profila, od country zvijezde Taylor Swift, skandalima sklone britanske pjevačice Lily Allen, pa do poznatijih imena kao što su Rolling Stones, Fall Out Boy, Nelly Furtado, Evanescence, Papa Roach, Jackson 5, No Doubt, Joan Jett...