ZNAK MJESECA

Započela vladavina misterioznih Škorpiona

03.11.2009 u 14:12

Bionic
Reading

Škorpione, horoskopski znak čija vladavina traje do 22. studenog, odlikuje suzdržanost, tajanstvenost, intuitivnost i proturječnost

U ovom su znaku rođene, između ostalog, mnoge poznate face iz svijeta showbizza poput glumačkih zvijezda Anne Hathaway, Matthewa McConaugheyja, Demi Moore, Davida Schwimmera, najpoznatijeg po ulozi Rossa u TV seriji 'Prijatelji', Leonarda DiCaprija, Julije Roberts i Ryana Reynoldsa, Nicolette Sheridan ('Kućanice'), Joaquina Phoenixa, glazbenika Katy Perry, Ciare, Seana 'Puffy' Combsa i Nellyja, te Kelly i Jacka, djece legendarnog Black Sabbathovca, otkačenog Ozzyja Osbournea.

Element ovog znaka je voda, a osobe rođene u ovom znaku karakterizira jaka intuicija koja im omogućuje lako razlučivanje istine od laži i razdvajanje zla i dobra.

Škorpioni nikad ne dopuštaju da se prodre u njihove najintimnije i najskrivenije sfere te uspješno kriju svoje slabe točke. Osobe rođene u ovom znaku otvorene su za nove ideje, a zahvaljujući svojoj živoj inteligenciji i vatrenoj mašti, hrabri su i dominantni na svakom polju. Ipak, ne treba ih izazivati jer, ako ih se izazove, znaju biti vrlo agresivni. Škorpion je efikasniji u obrani, nego u napadu jer su, u osnovi, koliko god to oni krili, osobe dobroga srca i dubokog poštovanja za druge ljude. Vrlo su osjetljivi na simpatije i antipatije drugih, tako da se može s istom lakoćom pokazati ljubaznom i susretljivom kao i hladnom i bezobzirnom. Škorpioni su odani prijatelji i ne vole površne odnose.

KAKO OSVOJITI ŠKORPIONA

Škorpion traži odanost, stoga svu svoju pozornost usmjerite na njega. Kad nađe partnera za kojeg misli da je idealan, žrtvovat će se na sve načine i znat će ga štititi, obraniti i čak razmaziti. Zauzvrat, pak, traži neograničenu vjernost i povjerenje. Inteligentan i intuitivan, teško ćete ga uspjeti prevariti. Iako djeluju hladnokrvno, emotivne su osobe. Škorpioni nisu spremni na kompromise, posesivni su, ljubomorni, a ponekad čak i paranoični. Ako želite zavesti Škorpiona, igrajte inteligentnu igru. Neka vaše namjere nasluti, ali pustite ga da on osvaja vas. Ako se upustite u vezu s pripadnikom ovoga znaka, obavezno mu budite vjerni i nemojte lagati. Vrlo su osjećajni i strastveni, no ne tražite da vam to i verbalno daju do znanja, jer Škorpioni ne vole da im se govori što da rade. Privlače ih strastvene, snažne i pouzdane osobe. Teško se odlučuju za stalnu vezu, ali kada to jednom učine, to je dokaz da ste doista osoba njegova života.

SVE O ŠKORPIONIMA:

sretni brojevi: 2, 7, 9
sretni dani: ponedjeljak, utorak i četvrtak
omiljena boja: tamnocrvena, crna, tamnosmeđa
najbolje se slaže s: Ribama i Rakovima
najmanje se slaže s: Vodenjacima i Blizancima
najviše ih privlače: Bikovi
dragi kamen: opal
voli: istinu, biti u pravu, zadirkivanje, odane prijatelje
ne voli: odavanje tajni, nepoštenje, pasivne ljude
zaštitni znak: prodoran pogled i mišićava tjelesna građa
idealne turističke destinacije: Norveška, Sirija, Zambija, Liverpool, New Orleans, Washington D.C.