Teen NEOBIČNO OTKRIĆE

Preskakanje doručka – raniji gubitak nevinosti

  • Autor: N.LJ.J
  • 27.12.2008 20:04:07
  • 27.12.2008 19:58:00

Istraživanje provedeno u Japanu pokazalo je vrlo neobične rezultate, odnosno povezanost konzumiranja doručka i vremena stupanja u seksualne odnose

Naime, pokazalo se da tinejdžeri koji preskaču doručak ranije gube nevinost nego oni koji ga redovito konzumiraju. Oni koji ne doručkuju u prosjeku gube nevinost sa 17,5 godina, dok oni koji doručkuju gube nevinost s 19,4 godine.

Istraživanje je započelo u rujnu ove godine, a provedeno je na 1.500 osoba oba spola od 16 do 49 godina. Ispitivani su o seksualnim navikama, ali i o odnosima u obitelji te načinu života.

Zapravo se ne zna zasigurno zašto oni koji ne doručkuju prije gube nevinost, ali stručnjaci koji su proveli istraživanje smatraju da sve ovisi o odnosima i navikama unutar obitelji.

Istraživanjem se došlo do još jednog zanimljivog podatka – osobe koje svoju majku smatraju iritantnom i nisu u baš dobrim odnosima s njom, ranije stupaju u seksualne odnose, u prosjeku sa 16 godina. Oni koji cijene svoju majku te s njom imaju prisan odnos kasnije ulaze u seksualne odnose, u prosjeku sa 19 godina.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više