MEDVEŠČAK U AKCIJI

Prijatelji životinja vole medvjede

Bionic
Reading

Na utakmici zagrebačkog hokejaškog kluba Medveščak protiv austrijskog kluba KAC Klagenfurt, među 7.000 navijača koji su srčano bodrili 'medvjede' u Ledenoj dvorani Doma sportova, na dijelu tribina - Sektor B pojavio se veliki višemetarski transparent 'PRIJATELJI ŽIVOTINJA VOLE MEDVJEDE'

Petnaest aktivista i simpatizera udruge Prijatelji životinja ovim je činom, odnosno porukom, dalo potporu trenutačno najpopularnijem sportskom klubu u Zagrebu te još jednom ukazalo na brutalno iskorištavanje, mučenje i ubijanje životinja zbog modnih trendova!

'Kako ne igram zbog ozljede, u jednom trenutku sam na suprotnoj strani tribina ugledao veliki natpis koji me iznenadio! Onda su mi prijatelji objasnili o čemu je riječ i bio sam jako ugodno iznenađen! Drago mi je da ćemo i mi na neki način pomoći u akcijama protiv mučenja i zlostavljanja životinja. Nadam se da ćemo u tome i uspjeti', komentirao je napadač 'medvjeda' John Hećimović koji ovih dana zbog ozljede utakmice promatra 'na suhom'.

No, ovime su Prijatelji životinja i zagrebački Medvjedi najavili i skorašnju suradnju u kojoj će Medvjedi biti glavni junaci! Kako će 'medvjedi' reagirati na ovaj izazov i poziv, hrvatska javnost doznat će uskoro.