TAYLOR SWIFT:

Svi misle da sam čudakinja jer ne volim izlaziti

27.10.2009 u 15:00

Bionic
Reading

Slatka Taylor Swift zbilja je netipična mlada zvijezda koja će, kako kaže, uvijek radije izabrati mirnu večer u svome domu nego cjelonoćni izlazak potpomognut potocima alkohola

Taylor (19), nova američka country senzacija, za koju je cijeli svijet saznao kad je Kanye West na dodjeli MTV VMA nagrada prekinuo njezin govor, naglašava da izlasci u mondene klubove i opijanje nisu njezin način zabave.

'Nitko mi ne brani da cijelu noć pijem ili trčim gola po ulicama Nashvillea. Iako to, naravno, mogu napraviti, to ne želim. To nisam ja. Ne odgovara mi takav način zabave. Nije da mi su mi to naredili roditelji ili moja diskografska kuća. Jednostavno nisam taj tip osobe. Nevjerojatno, ali puno se ljudi tome ne može načuditi. Štoviše, misle da sam neka čudakinja jer ne volim partijanje! Ukoliko svi misle da sam čudna zbog toga, onda to puno govori i o društvu u kojem živimo', zaključuje ova talentirana plavuša.

Dodala je i da se putem svojim stihova osvećuje onima koji su je povrijedili.

'Ako je netko bio zločest prema meni, napisat ću pjesmu o tome. I vjerojatno se toj osobi ti stihovi neće baš dopasti. To je moj način rješavanja frustracija', kaže devetnaestogodišnja pjevačica koja je pokorila svjetske top ljestvice svojim albumom 'Fearless', objavljenim u studenome 2008. godine.