ZA INSPIRACIJU

Megan Fox – uvijek lijepa i dotjerana

31.10.2009 u 10:00

Bionic
Reading

Dvadesettrogodišnja glumica Megan Fox plijeni svojim uvijek lijepim, dotjeranim i zavodničkim izgledom. Iako se mnogima čini savršenom djevojkom, dakako, ona to nije. Kao i svi, ima svoje mane, ali koje uvijek vješto zna prikriti, bilo odjećom, bilo šminkom

KOSA

Za razliku od nekih zvijezda, primjerice Britney Spears, koju se često može vidjeti s užasnom frizurom, kod Megan Fox toga nema. Priznaje kako uvijek nakon šamponiranja nanosi regenerator koji drži tri minute, a potom ispere. Također, jako je bitno šišati vrhove na kosi, ako ne svaki mjesec, a onda barem svaka dva, kako bi kosa izgledala lijepa, sjajna i njegovana, pout njezine.

Lagane kovrče postiže velikim uvijačima ili četkom. Vježbom do savršenstva!


ŠMINKA

Ljudi iz šoubiznisa njezin stil šminkanja nazivaju 'starim holivudskim stilom'. Na kapcima često ima lagano smeđe nijanse kombinirane s bež nijansama. Često nosi i 'smokey eyes' sa svijetlosivom ili crnom olovkom za oči. Za nanošenje sjenila koristi veoma široku četku i prevlači po nekoliko puta. Kaže – ovako se dobije prirodniji izgled.

Megan ima vrlo izražene duge trepavice. Ipak, treba znati da su takve zahvaljujući maskari, ali često i umjetnim trepavicama.

Što se tiče ruža ili sjajila za usne, najradije će izabrati svijetloružičaste tonove, ali i žarkocrvene, posebice za neke 'super glam' prilike. Megan rado izabire crveni ruž, a ostatak šminke ostavlja prilično neutralnom što je sjajna kombinacija koja plijeni pažnju.

No što god stavila na sebe, to će uvijek biti klasika. Kod nje nema ultraplavih ili zelenih sjenila za oči ili ultraružičastih rumenila ili ruževa.

TEN

Megan ima tamniji ten. Ponekad ga postiže sunčanjem na plažama, a ponekad u solarijima. Ipak, treba naći mjeru, a Megan je prava majstorica u tome. Tamnija koža čini cijelu figuru tanjom, a posebno je lijepa kombinacija maslinaste boje kože i svijetlih očiju, baš kao kod Megan.

ODJEĆA

Mladenački, ali opet klasično, tako bi se mogao opisati stil mlade Megan. Crno joj je jedna od omiljenih boja, ali može je se vidjeti i u mnogim drugim kombinacijama – crvenoj, ružičastoj i slično. Voli pripijeno i usko – haljine, hlače, male jakne. Lijepa Megafox, kako je ponekad zovu u Hollywoodu zbog njezinog uvijek atraktivnog izgleda, voli i rock-chic stil pa smo je mogli vidjeti često i u majicama s printevima, kožnim jaknama i uskim skinny trapericama što joj također sjajno pristaje.

Bez obzira što mislili o njezinoj glumi ili kontroverznim izjavama, Megan se mora priznati jedno - da itekako dobro zna privući pozornost te da je svjesna koliko je izgled važan u njezinom poslu.