NAGRADNJAČA

Tko je osvojio knjigu o Hannah Montana?

30.10.2009 u 15:45

Bionic
Reading

Miley Stewart možda izgleda kao obična djevojka iz susjedstva, no ona ima i veliku tajnu. Ona je Hannah Montana! Obožavatelje popularne TV serije 'Hannah Montana' tportal.hr i Egmont nagrađuju bogato ilustriranom knjigom o popularnoj Disneyjevoj junakinji pod nazivom 'Znaš li čuvati tajnu?'

Kad se ugase svjetla, Miley je pop zvijezda Hannah Montana! No čuvati ovu tajnu, a istodobno balansirati između škole i novostečenog bogatstva, teže je nego što je Miley mislila. A kad njezin prijatelj Oliver postane potpuno opsjednut Hannah Montanom, Miley ne zna što bi trebala učiniti. Kako i dalje kriti svoj identitet superzvijezde kad joj je Oliver neprestano za petama?

Knjiga 'Znaš li čuvati tajnu?' oduševit će sve fanove Miley Cyrus, koja u toj seriji igra Miley Stewart/Hannah Montana. Za one koji možda ne znaju, 'Hannah Montana' je američka hit TV serija Disney Channela koja se počela prikazivati 2006. i zahvaljujući kojoj je 16-godišnja Miley zgrnula ogromno bogatstvo, postavši jedna od trenutno najvećih teen zvijezda.

Detaljnije na www.egmont.hr

Dobitnici kojima će knjiga 'Znaš li čuvati tajnu?' stići na kućne adrese su Svjetlana Mottl i Suzana Šegvić. Čestitamo!