ZASLUŽENI ODMOR

Fall Out Boy se povlači

10.10.2009 u 11:46

Bionic
Reading

Članovi popularnog čikaškog benda Fall Out Boy najavili su da je bend prestao djelovati na neko vrijeme. Dečki odlaze na odmor zasad nepoznata trajanja

'Prestat ćemo djelovati kao Fall Out Boy u trenutku kada nam to više ne bude zabavno. Mislim da svijet treba odmor od Fall Out Boya koliko i Fall Out Boy treba odmor od svijeta. Publika treba prihvatiti i neke druge bendove koji postoje. Ne možete se cijelo vrijeme pojavljivati jer ubrzo svima dojadite. Možda ćemo početi snimati ponovno za dva tjedna, a možda za tri godine, doista ne znam. No nismo se raspali', izjavio je za Reuters Pete Wentz (30), basist benda te medijima i publici zasigurno najzanimljiviji njihov član.

Wentzy, inače suprug Ashlee Simpson, sestre plavokose seks bombe Jessice Simpson, osim po svojim nesmotrenim izjavama donedavno je bio poznat i po prepoznatljivoj frizuri.

Naime, na žalost njegovih brojnih obožavateljica, šarmantne Peteove šiške su u nepovrat nestale.

Za vrijeme nedavna nastupa FOB-a u njujorškom Madison Square Gardenu Pete je odlučio odrezati svoju kosu na 'nulericu' uz pomoć Marka Hoppusa iz grupe Blink 182, nazvavši taj frizerski performance na pozornici 'smrću emo fizure'.