TAJNE SU OTKRIVENE

Pet stvari koje cure vole, a ne žele priznati

05.10.2009 u 10:32

Bionic
Reading

Što cura želi od svog dečka? Ako si u vezi, sigurno ti i ovo pitanje ponekad (ili često) padne na pamet. Katkad ti se čini da, što god učinio, njoj jednostavno ne valja? Ne brini, cure zaista znaju biti mušićava bića, ali evo što provjereno da vole i čega se boje mada to ni u snu to ne bi priznale

STVAR BROJ 1:

Uhvati me ako možeš

Malo dobrog pozitivnog 'proganjanja' uvijek dobro dođe. Ona voli da joj se upucavaš, a ona neko vrijeme odolijeva. Jednostavno, ako odmah kažeš sve super stvari i sve radiš baš kako treba, iznad glave će joj stalno biti upitnik s pitanjem: 'Sve je sjajno, ali u čemu je kvaka?' Nekim dečkima flert je u krvi i u tren oka mogu zavesti, a da im to ne znači ništa. Na kraju se cura osjeća iskorišteno i prevareno i zato ima draži u igri mačke i miša (ti si ovdje mačka, ne zaboravi!).

Također, ako ste već u vezi, uvijek je zabavno (za cure) ako se ova igra s vremena na vrijeme ponovi. Jednostavno – ovo čini vezu zanimljivijom i ne prijeti joj ulazak u dosadnu kolotečinu.

STVAR BROJ 2:

Čitaj između redova

Ako imaš osjećaj da nešto ne štima i konačno skupiš hrabrosti te je pitaš što je, a ona odgovori samo sa: 'Sve je OK', ovo je tek znak da želi pričati i želi da je malo nagovaraš da se potpuno otvori. Cure (većina njih) su po prirodi brbljavije i lakše izražavaju svoje osjećaje te se ne srame o njima pričati. No, nekada im je potreban poticaj, posebice ako su u vezi i ne znaju što druga strana misli. Stoga, ako je na pitanje što ne valja odgovorila s rečenicom kraćom od sedam riječi koja ujedno govori da je sve u redu – zapravo je suprotno!

STVAR BROJ 3:

Ne napuštaj frendove zbog ljubavi

Neke su cure zaista posesivne i bile bi najsretnije kad njihovi dečki ne bi imali nikog drugog osim njih samih. No, ima i takvih dečki (možda čak i više), ali nijedna normalna curka zapravo ti neće zamjeriti što se družiš sa svojim starim društvom i izlaziš subotom navečer s ekipom, a ne s njom (OK, OK, ne baš svaku subotu, poneku rezerviraj i za nju!).

Sasvim je prirodno da u svojoj dobi provodiš mnogo vremena s prijateljima, isto kao što i ona to želi sa svojim prijateljicama.

STVAR BROJ 4:

Upoznaj je sa svojim prijateljima, ali ne očekuj da te ona odmah upozna sa svojim

Čim prohodate, ona će biti i više nego sretna ako je upoznaš s prijateljima. Razlog je jednostavan – u pitanju je povjerenje. Naime, ona će odmah snimiti situaciju i shvatit će kako tvoje društvo funkcionira te na što te sve može nagovoriti, pa iz toga zaključiti koliko povjerenja može imati u tebe kad niste zajedno.

S druge strane, trebat će joj nešto vremena dok te ne upozna sa svojim društvom. Naime, kada te predstavi svojim curama, postoji mogućnost da saznaš neke tajne koje ti ona ne želi odmah otkriti jer još nije sigurna hoće li vaša veza potrajati ili ne.

STVAR BROJ 5:

Strah zbog drugih cura

Nekako je u muškoj i ženskoj prirodi podsvjesno zapisano da je zauzeto slađe. Stoga će se tvoja cura sigurno zapitati nije li možda, sada kada si u vezi, neka druga cura zainteresirana za tebe, a ti nećeš moći odoljeti. Stoga, ako ti je zaista stalo do tvoje sadašnje cure – nemoj piljiti u druge, nemoj drugima davati komplimente i posvećivati im previše pažnje. Ako ti se neka druga zaista jako svidi, prvo prekini sa sadašnjom. Nemoj varati, lagati, sjediti na dvoje stolice. To jednostavno nije u redu i to nitko ne voli. Čist račun – duga ljubav!