LJUBAV JE U ZRAKU

Miley Cyrus ponovno zaljubljena

25.09.2009 u 12:51

Bionic
Reading

Miley Cyrus, zasigurno jedna od najbolje plaćenih 16-godišnjakinja u svijetu showbizza, navodno je opet sretno zaljubljena

Nakon prekida s Justinom Gastonom, Miley su mediji povezivali s nekoliko imena, među kojima se čak našla i njezina bivša ljubav Nick Jonas, član Jonas Brothersa, no u posljednje se vrijeme ne odvaja od svog filmskog kolege Liama Hemswortha, partnera iz filma 'The Last Song', objavio je E! Online.

Liam (19) je viđen i na Mileyinom rasprodanom koncertu u Los Angelesu, ali naravno ne u statusu obožavatelja.

Liam i Miley su sada i službeno definirali svoj odnos, kažu dobro upućeni izvori, odnosno nazivaju se dečkom i curom. Mladi je par zajedno više od tri mjeseca, a vezu su dosad uspješno skrivali od očiju medija.

Zaljubljene su ptičice kasnije uočene na ekskluzivnom partyju nakon koncerta. Čini se da je Mileyina dobro čuvana ljubavna tajna razotkrivena!

Film 'The Last Song' koji režira Julie Anne Robinson u kinastiže iduće godine, a u središtu je filmske radnje mlada i buntovna Veronica Miller koja prolazi traumu razvoda roditelja, seli se iz New Yorka i upoznaje Willa (Liam Hemsworth).