LIAM I JENNIFER

Jesu li njih dvoje novi holivudski par?

28.11.2014 u 11:30

Bionic
Reading

Već neko vrijeme kruže glasine o tome da su Liam Hemsworth i Jennifer Lawrence, zvijezde 'Igara gladi', u tajnoj vezi

Iako se i prije govorilo o tome da je vrlo jaka kemija između mladih glumca koji u hit filmskom serijalu za mlade igraju Katniss iGalea, pa je svojedobno Miley Cyrus, tadašnja Liamova zaručnica, imala ljubomorne ispade, ta su šuškanja sada sve glasnija.

Kako kaže izvor za HollywooodLife, Liam i Jenn jako su se zbližili dok su bili na promociji posljednjeg nastavka 'Igara gladi' u Njemačkoj.

'Njih dvoje često su se družili u Liamovoj sobi. Ona mu se žalila na negativan publicitet nakon curenja golišavih fotografija na internet dok je on bio više nego sretan što ju može saslušati, nasmijavao ju je, grlio, a ona se nije žalila. Tada je Jennifer počela drugačije gledati Liama, a kod njega se taj osjećaj pojavio ranije', otkrio je nepoznati izvor.

U nedavnom je intervjuu Jennifer kazala da nikad nije mogla vjerovati da će imati tako zgodnog dečka za super prijatelja. 'On je divna osoba, zabavan, inteligentan i osjećajan momak koji voli svoju obitelj. Naučio me je da se zauzmem za sebe', izjavila je Jennifer Lawrence.

Inače, u filmu 'Igre gladi: Šojka rugalica, 1.dio', uvodu u završno poglavlje 'Igara gladi', Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) naći će se u Okrugu 13 nakon što je uništila Igre. Pod vodstvom predsjednice Coin (Julianne Moore) i prema savjetima prijatelja, ona će učiniti sve kako bi spasila Peetu (Josh Hutcherson). Na­rod će biti ponesen njezinom hrabrošću, no bitka za preživljavanje postat će sve žešća i žešća...