'DA SE MENE PITA'

Teen zvijezda Endi predstavlja svoj prvi album

20.11.2014 u 16:55

Bionic
Reading

U subotu 29. studenoga u zagrebačkom kinu CineStar Areni IMAX u 11 sati održat će se promocija albuma 'Da se mene pita' domaće teen zvijezde Endija

Kako album zvuči uživo, premijerno će doživjeti samo 150 najbržih posjetitelja koji će na vrijeme kupiti ulaznicu za zagrebački koncert 29. studenog u CineStar Arena IMAX-u
 
Endi će izvesti sve pjesme s novog albuma, a u prodaji će od danas u podne biti samo 150 ulaznica! Da bi zabava bila još luđa, neke od posjetitelja koji će uza sebe imati Endijev novi album čeka i posebno iznenađenje koje će zvijezda otkriti na samom kraju koncerta!

Sve one koji kupe album čeka dodatno iznenađenje: unutar albuma nalazi se šest obostranih kartica na kojima Endi otkriva neke svoje tajne, ali i svojim fanovima poklanja kalendar za sljedeću godinu i raspored sati!

Većinu pjesama na albumu 'Da se mene pita' potpisuju Andrea Čubrić, Bojan Šalamon Shalla, Zdeslav Klarić, Robert Krkač te etablirani autor za mlade - Tihomir Preradović - koji je prije desetak godina pobijedio s Dinom Jelusićem na Dječjoj Euroviziji, a na Endijevom debitantskom albumu ponovno je surađivao sa svojim dugogodišnjim glazbenim kolegicama - Ines Prajo i Arijanom Kunštek.

Nakon hitova 'Atom', 'Sve je OK' i 'Reci mi nešto o sebi' te obrade legendarnog Tajčinog hita 'Hajde da ludujemo', kojima je prikupio milijune pregleda na YouTubeu i izazvao pravu endimaniju, ususret Božiću ova teen zvijezda objavit će i božićni singl i videospot 'Volim ovaj Božić'.

Sva četiri do sada objavljena hita, uključujući novu božićnu pjesmu, naći će se na Endijevom albumu prvijencu 'Da se mene pita'!