ABBEY DAWN

Avril predstavila svoju kolekciju jesen/zima

16.09.2009 u 15:56

Bionic
Reading

Avril Lavigne, 24-godišnja kanadska pop zvijezda, kaže da je s godinama promijenila i svoj modni ukus pa je sve češće možemo vidjeti u 'odraslijim' odjevnim kombinacijama

Mlada pjevačica pokrenula je vlastitu modnu liniju pod nazivom Abbey Dawn koja će se prodavati u lancu trgovina Kohl, a kolekcija jesen/zima upravo je predstavljena u New Yorku.

Avrilina kolekcija namijenjena je mladima i svima onima koji se tako osjećaju, a odjeća je uglavnom u crnoj, sivoj, bijeloj i ružičastoj, a najčešće korišteni uzorci su mrtvačke glave te leopardski, zebrasti i karo uzorak.

U kolekciji popularne pjevačice prevladavaju majice s printovima, jakne s kapuljačom i tajice. Kolekcija je dobila naziv prema Avrilinom nadimku iz djetinjstva.

'Bilo mi je jako važno da svaki komad odjeće iz kolekcije dobro stoji pa sam većinu toga sama isprobala. Željela bih da moju odjeću nose i osobe starije od 20 godina te da se u njoj osjećaju dobro i privlačno', kaže Avril Lavigne

Avril je ranije ove godine lansirala i svoj prvi parfem pod nazivom Black Star

Inače, pjevačica koja se proslavila hitovima 'Complicated', 'Sk8er Boi', 'Don't Tell Me' i 'Girlfriend', prema nekim izvorima, nije više u dobrim odnosima sa svojim suprugom Deryckom Whibleyjem, članom pop punk grupe Sum 41 pa se sve više spekulira o njihovu razvodu.