ENDI O 1D

Domaća teen zvijezda hvali slavne kolege

13.11.2014 u 13:57

Bionic
Reading

'Directionere' će razveseliti vijest o posebnoj akciji uoči izlaska novog albuma One Directiona, 'Four', koji će biti objavljen 17. studenoga

Povodom izlaska albuma 'Four' (17. studenoga) benda One Direction Menart, magazin OK i Croatia Records uz podršku CMC TV-a organiziraju posebnu akciju za fanove One Directiona.

Dakle svi oni koji od 17. do 21. studenoga (do 15 sati) napišu pismo i dokažu da su najveći fanovi One Directiona te pismo zajedno s kuponom iz magazina OK i računom kupljenog CD-a 'Four' ubace u posebnu kutiju na blagajni Croatia Recordsa, Bogovićeva 5, 10 000 Zagreb, ulaze u izbor za najfana One Directiona.

Svi koji dođu imat će također priliku slikati se u naslovnici OK-a i uživati u glazbi 1D-ja, a prvih dvadeset dobit će i novi OK koji će tek dva dana kasnije biti moguće kupiti na kioscima.

Petero najfanova proglasit će u subotu 22. studenog hrvatska teen zvijezda Endi u sklopu događanja 1D Happy Hour od 11 do 12 sati u CD shopu Croatia Records, Bogovićeva 5, u Zagrebu.

'Divim se i poštujem uspjeh koji su postigli i jako se veselim njihovom četvrtom albumu. Ponosan sam što i moj album prvijenac izlazi usporedno s njihovim. Često na svojim koncertima otpjevam 'Little Things', 'What Makes You Beautiful' ili 'Best Song Ever'. Publika uvijek sjajno reagira, a vjerujem da će se taj moderan zvuk teen pop rocka čuti i u mojim novim pjesmama. Imam baš jednu pjesmu koju bih volio otpjevati, primjerice prije njihovog koncerta u Zagrebu jednog dana, hehe, no to ćemo ostaviti fanovima da otkriju kad nabave moj prvi CD!', rekao je Endi o svojim planetarno popularnim kolegama iz benda One Direction.

Endi Schrötter, mladi pjevač iz Pakraca, superfinalist showa 'Supertalent', svojim je prvom singlom 'Atom' postigao velik uspjeh.