FATALNI HARRY

Vlasnik najtraženije frizure u UK-u promijenio imidž

02.11.2014 u 12:23

Harry Styles iz One Direction

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Prepoznatljive bujne kovrče Harryja Stylesa iz One Directiona već su neko vrijeme među najtraženijim frizurama u Velikoj Britaniji

Miljenik tinejdžerica diljem svijeta nedavno je promijenio styling te ga se sve češće može vidjeti kako nosi ležerni 'muški rep'. Odjevne kombinacije 20-godišnjeg Harryja u posljednje vrijeme inspirirane su rockom pa ne izlazi iz omiljenih ispranih skinny traperica i ležernih majica.

Nedavno je sa svojim kolegama iz benda bio na potpisivanju nove autobiografije 'One Direction: Who We Are', no iako se tajilo mjesto lokacije, najfanatičniji directioneri nekako su saznali mjesto i došli kako bi vidjeli uživo svoje idole.

Euforija oko 1D-a nimalo se ne smiruje! Mladi momci koji su se proslavili 2010. nakon pojavljivanja u The X Factoru, nedavno su predstavili novi videospot za pjesmu Steal My Girl u kojem se pojavljuje poznati komičar Danny DeVito, a 17. studenoga im izlazi novi album Four.

Kako je ranije najavljeno, iduće godine dečki odlaze na turneju On The Road Again za koju su karte već razgrabljene. Impresivno, zar ne.