KYLIE JENNER

Što je to uzrujalo najmlađu Kardashianku?

28.10.2014 u 14:51

Bionic
Reading

Kylie Jenner, najmlađa članica klana Kardashian-Jenner, izazvala je pravu buru na društvenim mrežama svojim selfiejima na kojima ima vidno veće usne

Je li 17-godišnja Kylie povećala usne, zapitali su se mnogi nakon što su ugledali njezine najnovije selfieje s vidljivo većim usnama, koje je objavila na Instagramu, piše Daily Mail

Zvijezda realityja 'The Keeping Up With The Kardashians' na Twitteru je komentirala da joj je muka od svih onih koji samo raspravljaju o njezinim usnama.

'Koliko ćemo još raspravljati o mojim usnama? Idemo promijeniti temu. Postoje puno važnije stvari o kojima treba razgovarati', poručila je Kylie Jenner te je neke fotografije na kraju uklonila s Instagrama. Ispod tih fotografija je napisala da je željela izgledati kao vampirica. Mislite li da je Kylie zbilja stavila filere u usne?

Ovo nije prvi put da se priča kako se Kylie Jenner podvrgnula plastičnim operacijama. Navodno, Kylie želi što više nalikovati starijoj sestri Kendall koja se polako probija u modnom svijetu.

I missed my short hair

A photo posted by Kylizzle (@kyliejenner) on