JENNIFER LAWRENCE

Evo kako izgleda lijepa oskarovka u novom filmu!

17.10.2014 u 10:03

Bionic
Reading

Kako je dobro poznato fanovima 'THG-a', treći po redu nastavak 'Igara gladi' stiže u kina 21. studenoga, a predstavljen je novi foršpan

U njemu Katnisskoju glumi mlada oskarovka Jennifer Lawrence, luta Okrugom 12 te svjedoči njegovom osvajanju koje je poduzela središnja vlada.

Filmska radnja prati Katniss koja započinje svoju borbu kako bi spasila Peetu (Josh Hutcherson), a nacija je dirnuta njezinom hrabrosti i ljubavlju.

U trećem nastavku filmskog serijala 'Igre gladi: Šojka rugalica, 1. dio' pred Katniss, koja se u svijetu budućnosti bori protiv ujedinjenog Panema i predsjednika Snowa (Donald Sutherland), novi su izazovi.

Treći film, koji se temelji na istoimenoj knjizi Suzanne Collins, režira Gary Ross. Osim Jennifer, u njemu glume Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Julianne Moore, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Stanley Tucci te nedavno tragično preminuli Philip Seymour Hoffman

Inače, prva dva dijela u kinima su zaradila gotovo milijardu dolara, a ne sumnjamo ni u to da će treći ponoviti ovaj nevjerojatan uspjeh.