ČESTITAMO

Evo tko je žena godine!

11.10.2014 u 12:14

Bionic
Reading

Super uspješna country pop glazbenica zbilja je nezaustavljiva

Omiljenu pjevačicu Billboard je drugu godinu za redom proglasio 'ženom godine' ('Woman of the Year') te je tako postala prva kojoj je to uspjelo.

'Kao jedna od najutjecajnijih izvođača svoje generacije, Taylor Swift bilježi nevjerojatan uspjeh na Billboardovim top ljestvicama', izjavila je Janice Min, predsjednica Guggenheim Media's Entertainment Group u čijem su vlasništvu Billboard i The Hollywood Reporter. 'Čak 60 njezinih pjesama bilo je na Billboardovoj Hot 100 listi – što je najveći uspjeh nekog izvođača otkako je Taylor Swift debitirala 2006. godine. Ogromna nam je čast što je drugi put biramo za ženu godine', objasnila je g. Min.
 
Priznanje za ženu godine dodjeljuje se glazbenici koja je u posljednjih 12 mjeseci najviše utjecala na glazbenu industriju.

Inače, Taylor ima čak sedam Grammyja te je glazbenica s najviše prodanih digitalnih pjesama u glazbenoj povijesti. Također, njezin najnoviji singl 'Shake It Off' došao je do mjesta broj 1 na listama diljem svijeta. Plavokosa glazbenica će svoje priznanje dobiti pred milijunima gledatelja tijekom dodjele Billboard Music Awards 12. prosinca u New Yorku. Bravo, Tay!