SENZACIJA U NEW YORKU

Tek joj je 13, a već predstavlja svoju modnu kolekciju!

12.09.2014 u 10:12

Dizajnerica Isabella Rose Taylor

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Trinaestogodišnja dizajnerica Isabella Rose Taylor svoju je modnu kolekciju predstavila na ovogodišnjem Tjednu mode u New Yorku

Mlada zaljubljenica u modu ostvarila je u 13. godini nešto što ne uspijeva ni nekim njezinim starijim kolegama: debitirala je sa svojom kolekcijom na NY Fashion Weeku.

Prošlog mjeseca talentirana tinejdžerica lansirala je svoju kolekciju za mlade koja se može nabaviti putem stranice Nordstrom.com

Ova djevojka dolazi iz Austina (Teksas), a sa samo osam godina 'zakačila' se za modu. S devet je već pohađala tečaj šivanja, a za printove i uzorke na odjeći koristi svoje slike. Srednju školu je završila s 11 godina!

Njezina mama Sherri kaže da je Isabella od ranog djetinjstva bila oduševljena kreativnim stvarima.

'Istraživala je mnoge hobije, ali slikarstvo i moda uvijek su joj bili konstanta. Primijetili smo da se znala satima igrati s bojama. Stvarala je nevjerojatne slike, a mi smo joj samo nastavili kupovati boje i pribor', prisjeća se Sherri.

Modna kolekcija Isabelle Rose koju je predstavila u New Yorku prepuna je mekih linija, nosivih krojeva i neobičnih boja. Inspiraciju je, kaže, pronašla u grunge i uličnoj modi s neodoljivom hippy vibrom.

'Zbilja sam jako uzbuđena zbog modne revije. To je nevjerojatno', rekla je uoči modne revije mlada dizajnerica, dodajući da modu treba doživljavati s ironičnim odmakom.

'Oduvijek sam bila kreativka. Takve stvari me ispunjavaju i vesele. Slikam otkad znam za sebe', kaže Isabella, a svoj je hobi s vremenom pretvorila u pravi posao. Svoju sobu u roditeljskoj kući preuredila je u studio, a napravila je i mali ured. Isabella Rose pritom nije zapostavila nastavak obrazovanja, pa trenutačno pohađa lokalni koledž.

Uz takav nakrcan raspored, ova tinejdžerica ističe da joj je najvažnije to da se stigne družiti s prijateljima te da ima vremena za hobije poput glume i plesa.

'Nastojim ispuniti svoj san, ali trudim se ne zaboraviti da sam još uvijek tinejdžerica', zaključuje Isabella Rose