Teen EMMA WATSON:

'Nikada ne bih mogla biti u vezi s kolegama iz Pottera'

  • Autor: E. K.
  • 9.9.2009 12:31:47
  • 9.9.2009 12:12:52

Emma Watson, slatka Hermione Granger iz popularna filmskog serijala o Harryju Potteru, kaže da se nikada ne bi mogla upustiti u vezu s Danielom Radcliffeom ili Rupertom Grintom, svojim kolegama sa seta

Emma, koja sve ozbiljnije kotira i kao nova ikona stila, otkrila je da joj angažman u slavnom filmskom serijalu o vjerojatno najpoznatijem čarobnjaku nije previše pomogao kada je riječ o ljubavnom životu.

'Na snimanjima je jako teško ostvariti bliskiji odnos s nekim jer smo svi preokupirani poslom. Osim toga, nikada ne bih mogla biti u vezi s Danielom ili Rupertom. Oni su mi poput braće, ne gledam ih na taj način. No na setu općenito ni nema puno prilike za upoznavanje potencijalnih dečki', rekla je Emma za The Daily Express.

Mlada je glumica prokomentirala i scene ljubljenja u filmu.

'Bilo je užasno. Gleda vas gomila ljudi u sobi i neugodno vam je. Na svu sreću, brzo je bilo gotovo', rekla je Watson koja je ove godine krenula na prestižno američko sveučilište Brown. Emma je viđena u obilasku sveučilišta odjevena poput svih drugih brucoša, odbacivši trač da je tamo stigla helikopterom. Iako je bila primljena i na Yale, 19-godišnja Britanka odlučila se ipak za Brown, također Ivy League sveučilište.

Ambiciozna glumica koja je uvijek isticala koliko joj je važno obrazovanje na Brownu, upisala je studij engleske književnosti.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više