DANIEL RADCLIFFE:

'Osjećam se prestarim za ulogu Harryja Pottera'

22.08.2014 u 10:31

Bionic
Reading

U intervjuu za Digital Spy, Daniel Radcliffe je potvrdio da je nedavno odbio ponovno utjeloviti lik Harryja Pottera za tematski park Universal Orlando, no isto tako odbio je reći 'definitivno ne' vraćanju ulozi čarobnjaka koja ga je proslavila

Mladi glumac također je otkrio kako bi se osjećao poprilično čudno kada bi se sa svojih 25 godina ponovno našao u ulozi Harryja Pottera jer, prema Danielovim riječima, osjeća se prestaro za ulogu srednjoškolskog čarobnjaka.

'Ljudi mogu pomisliti da i danas izgledam isto kao i u vrijeme snimanja filmova o Harryju Potteru, no iskreno govoreći, u ovom trenutku bi igrati Harryja Pottera izgledalo kao forsiranje. Na trenutak pokušavam odoljeti takvim ponudama', objašnjava Radcliffe.


Daniel je nedavno snimio novi film, romantičnu komediju 'What If' u kojoj glumi lik Wallacea koji teško pokušava sakriti osjećaje koje ima prema prijateljici Chantry, a koju utjelovljuje Zoe Kazan. Radcliffe trenutno promovira film s glumačkom ekipom, a kako izgleda ova romantična komedija, pogledajte u foršpanu: