PIXIE LOTT

Povratak omiljene britanske slatkice

21.08.2014 u 14:47

Bionic
Reading

Pixie Lott ima novi album koji se zove jednostavno 'Pixie Lott'

Album 'Pixie Lott' (Universal Music) treće je po redu studijsko izdanje ove 23-godišnje britanske glazbenice, a najavljen je singlom 'Nasty', za koji je nedavno predstavljen i videospot. Pjesmu su napisali i producirali Jack Splash i Cee Lo Green; za nju su se borili razni izvođači, stoga ne čudi što je Pixie sjela u avion i odletjela u Miami, kako bi bila sigurna da će upravo ona imati priliku izvoditi je - znajući da je baš ta pjesma najbolja najava novog albuma.

Pjesma je snimljena i u live-studio session verziji, u kojoj je ugostila skupinu The Vamps. Osim 'Nasty', kao singl je skinuta i pjesma 'Lay Me Down'.

S radom na novom albumu Pixie je započela sredinom 2012. godine, a kao glavni utjecaj navodi prepoznatljivi Motown zvuk. U jednom od intervjua objasnila je i kako album nosi njeno ime zato što je najosobniji do sada i predstavlja je u najboljem svjetlu.

Osim 'Nasty' i 'Lay Me Down', na albumu se nalaze pjesme: 'Break Up Song', 'Champion', 'Kill A Man', 'Ain't Got You', 'Heart Cry', 'Ocean', 'Raise Up', 'Out With A Bang', 'Leaving You' i 'Cry And Smile'. 

Pixie se 2009. proslavila singlom 'Mama Do (Uh Oh, Uh Oh)' i jedna je od rijetkih britanskih glazbenica koja se u novije vrijeme probila na glazbenoj sceni, a da prethodno nije bila u nekom talent showu.