SVE JE IZNENADILA

Velik modni zaokret Taylor Swift!

21.08.2014 u 12:19

Bionic
Reading

Taylor Swift ima novi videospot za pjesmu 'Shake It Off', a u kojem se pokazala u posve drukčijem izdanju nego što smo naviknuli od ove inače uvijek dotjerane mlade dame

Ovakvu Taylor nismo nikad vidjeli!

Glazbenica slovi kao velika modna ikona i dobro je poznata po svojem damskom stilu, klasičnog, retro štiha. No u spotu u jednom trenutku možemo je vidjeti odjevenu poput prave old school hiphoperice.

Kratka tigrasta jaknica, upadljiv zlatni nakit, velike naušnice i traper u stilu 80-ih - nešto je u čemu omiljenu country pop zvijezdu nikad ne bismo zamislili.

O poruci koju nosi ta pjesma Taylor kaže: 'Shake It Off' govori o problemu s kojim se svi susrećemo svaki dan. Ljudi često maltretiraju jedni druge. I uvijek će se naći netko tko će o vama pronaći nešto što je čudno, loše ili pogrešno'.

Ipak, videospot, kako je objavio Digital Spy, izazvao je bijes hiphopera Earla Sweatshirta koji Tay zamjera to što je u video unijela previše stereotipa, posebno onih vezanih uz Afroamerikance. Bilo kako bilo, spot u samo nekoliko dana prikazivanja ima skoro 20 milijuna pregleda.

Njezin novi album pod nazivom '1989' izlazi u listopadu.