JEFTINO I KORISNO

Evo kako još možete iskoristiti dječji puder!

22.08.2014 u 10:06

Bionic
Reading

Ukoliko želite povećati svoje trepavice, razmrsiti zapetljanu ogrlicu ili maknuti masnu mrlju s nove majice, u tome će vam pomoći izvrsno i jeftino rješenje - baby puder. U nastavku saznajte na koji još način možete iskoristiti magična svojstva dječjeg pudera

Povećajte i 'podebljajte' svoje trepavice

Nanesite dva sloja maskare, a zatim štapić za uši uronite u baby puder i njime prijeđite preko trepavica. Na napudrane trepavice nanesite dodatan sloj maskare i - voilà - postigli ste maksimalno duge, guste trepavice i bez nanošenja umjetnih.

Otpetljajte zapetljani nakit

Zapetljani dijelovi lančića ili narukvice postaju stvar prošlosti nakon upotrebe dječjeg pudera. Stavite malo baby pudera na zapetljani dio i krenite s više nego lakim otpetljavanjem čvora!

Baby puder kao suhi šampon

Ne stignete oprati kosu, a već je poprilično masna? Nema problema. U ruke utrljajte baby puder i nanesite na masno vlasište. Baby puder iz kose u trenutku izvlači višak masti te joj daruje i volumen. Nakon nanošenja pudera, kako kosa ne bi ostala bijela, dobro je iščetkajte da bi se puder u potpunosti upio i zatim je oblikujte.

Uklonite pijesak s plaže nakon ljetovanja

Provoditi dane na pješčanoj plaži svakako je dobro, no sakupljanje pijeska na japankama, torbi i odjeći baš i nije. Ukoliko stavite malo baby pudera na torbu ili japanke zahvaćene pijeskom, začudit ćete se kad pijesak nestane i bez pretjerano mnogo truda, piše Seventeen

Baby puderom protiv masne mrlje! 

O, ne, uočili ste masnu mrlju na majici! Kako je ukloniti? Ništa lakše. Na masnu mrlju na majici, prije samog pranja, stavite malo baby pudera i ostavite da djeluje sat vremena. Puder će upiti masnoću, a najdraža majica ponovno će postati kao nova.

Neutralizator neugodnog mirisa iz cipela

Možda ne znate, ali dječji puder je vrlo učinkovit u borbi protiv neugodnog mirisa iz cipela. U svaku cipelu stavite puder i ostavite preko noći da djeluje. Jeftino a učinkovito!

Može poslužiti i kao zamjena za puder u kamenu

Umjesto skupih kompaktnih pudera (pudera u kamenu) koje obično nanosite kao završni sloj prilikom šminkanja, na lice stavite vrlo malo dječjeg pudera. Bit ćete iznenađeni efektom!

Spas za vruće ljetne noći

Još jedna odlična ideja za korištenje dječjeg pudera. Pospite malo baby pudera po posteljini koji će brzo upiti znoj s tijela. A sve će lijepo mirisati.