KREĆE U DIZAJNERE

Kelly Osbourne ima novu karijeru

19.08.2014 u 11:00

Bionic
Reading

Kći rock legende Ozzyja Osbournea pokrenula je liniju odjeće

Kelly Osbourne (29), koja se proslavila kao problematična tinejdžerica u realityju 'Osbourneovi', konačno je objasnila što se krije iza njezine nove tetovaže 'Stories'! Riječ je o njezinoj prvoj modnoj liniji!

U lipnju je Kelly predstavila novu tetovažu na glavi te pokrenula bezbroj nagađanja.

Prezenterica showa'The Fashion Police' sad je i službeno pokrenula svoju modnu liniju! Kako piše Women's Wear Daily, njezina će se kolekcija moći kupiti od 25. rujna na stranici HSN, a cijene su pristupačne: od 55 do 170 dolara.

'Ne pokušavam postati broj jedan u svijetu mode. Neću činiti nikakve radikalne zaokrete. Samo želim približiti kvalitetne odjevne predmete curama koje vole modu po normalnim cijenama', kaže Kelly.

Dodala je i da će oni biti u svim veličinama. 'U Americi su u zabludi misleći da je najveća veličina 14! Dizajneri rijetko kad misle na veće cure', rekla je Kelly.
 
Ranije ove godine Kelly je otkrila da joj se jako sviđa svijet mode te da se vidi u ulozi dizajnerice.

Budući da na Twitteru ima oko 50 tisuća pratitelja te slavne frendice među kojima su Taylor Swift, Alexa Chung i cure iz klana Kardashian, samo je pitanje vremena kad ćemo i na njima vidjeti kreacije s potpisom Stories.