JENNIFER LAWRENCE

Omiljena oskarovka danas slavi rođendan

15.08.2014 u 13:21

Bionic
Reading

Jennifer Lawrence, koju zbog uloge Katniss Everdeen u filmkom serijalu 'Igre gladi' obožavaju tinejdžerice diljem svijeta, danas slavi 24. rođendan

U samo nekoliko godina zgodna Jenn probila se do vrha Hollywooda skrenuvši pozornost kritike i publike zahvaljujući sjajnoj ulozi u filmu 'Zimska kost'.

Njezinu šarmu djevojke iz susjedstva ne može se odoljeti, a filmski angažmani pljušte sa svih strana. Mlada glumica ponosna je vlasnica Oscara za ulogu u filmu 'Silver Linings Playbook' s Bradleyjem Cooperom.

Iako ju je Forbes uvrstio na listu jedne od najbolje plaćenih mladih glumica zahvaljujući zaradi od 34 milijuna dolara, ona kaže da je slava nije promijenila te da je sretna što sada može pomoći svojim roditeljima koji su joj pomagali dok se probijala u Hollywoodu.

Inače, fanovi 'Igara gladi' ove će godine Jennifer moći vidjeti u novom nastavku te književne adaptacije. Film Hunger Games 3: Mockinjay Part 1 u kina stiže u studenome.

Osim Jennifer, ponovno ćemo vidjeti i ostatak filmske ekipe koju čine: Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Stanley Tucci, Jena Malone i dr. Ni ne sumnjamo da će i ovaj nastavak oduševiti ljubitelje priče o hrabroj Katniss Everdeen.

346612, 346567, 346556, 346529Evo pet zanimljivih činjenica o JLaw, kako je ponekad zovu:

1. Rođena je 15. kolovoza 1990. u Louisvilleu (Kentucky) kao prva djevojčica s očeve strane obitelji u 50 godina.

2. U srednjoj školi imala je problema s uklapanjem u društvo. Nije voljela klike, partyje i školske izlete.

3. Producenti mračne drame Zimska kost mislili su da je Jennifer previše lijepa za ulogu Ree. Glumica se pojavila na audiciji u najgorem izdanju, znojna i neoprane kose - a ostalo je povijest.

4. Zapazio ju je lovac na talente dok se s mamom šetala New Yorkom.

5. Jenn kaže da bi bez problema obrijala glavu zbog neke uloge.