BIJEG OD PAPARAZZA

Robert Pattinson: 'Postao sam pustinjak'

Bionic
Reading

Robert Pattinson pojadao se kako je samo pitanje vremena 'kad će malo više popiti i istući nekog paparazza'. Stoga se preselio iz Londona i našao nove taktike izbjegavanja nasrtljivih fotografa

Bivša zvijezda trilogije 'Sumrak', jedan je od glumaca koji je posljednjih godina najviše 'patio' zbog napadnih zasjeda i uhođenja paparazza. To ga je toliko dotuklo, da se osamio i počeo ostajati u sigurnosti svog doma unatoč brojnim svakodnevnim pozivima za izlaske i zabave.

Pattinson, malodušan još od prekida s kolegicom Kristin Stewart, objasnio je zašto se odlučio izolirati.

'Gluma je područje koje mogu kontrolirati. Ako izgubite kontrolu, postajete samo pijun u tuđoj igri. Ali definitivno sam postao pustinjak. Mrzim fotografiranje. Stoga pazim gdje izlazim kako se ne bih morao nositi s anksioznošću', kazao je glumac.

Paparazzi su ga natjerali da se preseli iz Londona u Hollywood kako bi se 'sakrio' među ostalim zvijezdama i bio manje zamijećen.

'Ako izlazite van i malo ste popili, samo je pitanje vremena prije nego što se uhvatite u bijesu i ugledate samog sebe kako lupate nekog paparazza. A to vas kasnije košta milijun dolara. Stoga više ne mogu živjeti u Londonu; volio bih ondje živjeti, ali to nema smisla', pojadao se Pattinson.