1D LUDILO

Ovo su znakovi da ste pravi 'directioner'!

17.07.2014 u 18:04

Bionic
Reading

Teško je povjerovati da prije samo četiri godine nitko nije čuo za Harryja, Liama, Louisa, Nialla ili Zayna, a danas prilikom spominjanja tih imena tinejdžerice diljem svijeta padaju u trans

Aktualna turneja One Direction Where We Are koja traje do listopada po mnogočemu je posebna. Kako je ranije ove godine objavio Forbes, One Direction održat će 69 nastupa diljem svijeta te zaraditi impresivnih 334 miiljuna dolara! Potražnja za ulaznicama za 1D-a je ogromna pa će tako Zayn, Louis, Liam, Niall i Harry nadmašiti planirane turneje slavnih faca poput Katy Perry, Eminema Rihanne. Sjajno, zar ne?

Priča o One Direction krenula je sredinom 2010. kad je britanski talent show The X-Factor zauvijek promijenio svijet showbizza. Petorica tad totalno nepoznatih momaka u kratkom su roku potpuno su zaludjeli tinejdžere diljem svijeta... I euforija oko 1D ni najmanje ne jenjava: i dalje su ulaznice za njihove koncerte najtraženija su roba, a 1D albumi su još uvijek među najprodavanijim izdanjima.

343119,343086,343062,342968Evo sigurnih znakova da i vas trese 1D groznica:

1.Iako non stop preslušavate albume One Directiona, kad ih čujete negdje na radiju ili TV-u, osjetite nevjerojatan nalet adrenalina.

2.Kad god netko izgovori neku riječ iz njihovih pjesama ne možete se suzdržati da ne nastavite.

3.Kad se sjetite da ne možete biti na njihovom koncertu (jer su karte preskupe, rasprodaju se nevjerojatnom brzinom i 1D nastupaju daleko od vas), na rubu ste suza.

4.O članovima 1D pričate kao da ih osobno poznajete i stalno koristite nadimke Hazza, Payno, Tommo, Nialler i DJ Malik! O da, vi definitivno imate 1D groznicu.

5.Ponekad svojim poznavanjem problematike oko One Direction plašite sve oko sebe jer ste postali hodajuća enciklopedija nevjerojatnih podataka o trenutačno najpopularnijoj teen senzaciji.

6.Pravi fan prije bi se samozapalio nego rekao da je 'directionator'. Već, naravno, 'directioner'.

7.Spremni ste se s nekim i fizički razračunati kad čujete da '1D ne znaju pjevati'.

8.Ako znate prepoznati koji član pjeva pojedini stih pjesama 1D.

9.Vama ne treba kalendar jer već prema imidžu dečkiju iz One Directiona znate koja je godina! Polo majice i kaki hlače? Bez sumnje to je 2012. godina! Poderane skinny hlače i crna odjeća? To je bez puno razmišljanja, recentnija faza 1D.

10. Morate se stalno podsjećati da ih osobno ne poznate.

11. Prije ste mislili da su One Direction fanovi totalno ludi. Ali sad ste i luđi od njih.

12.Teško vam je izdvojiti najdražu stvar 1D. Jer su vam sve savršene!

13.Imate omiljenog člana 1D, ali nijedan vam nije antipatičan, piše whatculture.com.

14.Kad shvatite da vaš najdraži član ima solo dionice u novoj stvari obuzme vas totalna euforija.

15.Stalno se žalite zašto 1D ne obnove svoju merchandise ponudu. Jer već imate sve što se može nabaviti.