ZASJENILA I ANGELINU

Zar mlađa seka Fanning nije poput princeze?

24.06.2014 u 14:40

Bionic
Reading

Glumicu Elle Fanning mnogi hvale ne samo zbog glumačkog talenta, već i zbog modnog stila

Elle, mlađu sestru glumice Dakote Fanning, zapamtili smo po ulozi u odličnom filmu 'Negdje' ('Somewhere') redateljice i scenaristice Sofije Coppolle sa sjajnim Stephenom Dorffom kao filmskim superstarom koji živi ispraznim životom.

Elle (16) koja u tom filmu glumi njegovu kćer Cleo, zadivila je tada filmske kritičare uvjerljivom glumom, a film je dobio i Zlatnog lava u Veneciji.

Plavokosa glumica izazvala je veliku pozornost i na premijeri filma 'Gospodarica zla' u kojem glumi Auroru na koju Zlurada (Angelina Jolie) baca kletvu vječnog sna.

Odjevena u nježnu pastelnu haljinu i raspuštene duge kose, Elle je bila među zapaženijim uzvanicama na crvenom tepihu. I ovoga puta dokazala da je s pravom smatraju jednom od najbolje odjevenih mladih zvijezda. Njezina starija sestra Dakota kaže da je Elle osoba od mode u njihovoj obitelji dodajući da između njih dvije nema rivalstva.

'Jedna drugu uopće ne doživljavamo kao konkurenciju. Svaka od nas ima svoju viziju što želi napraviti i u kakvim filmovima želimo glumiti. Uostalom, ne nalikujemo jedna drugoj', kaže Dakota.