NAGRADNJAČA

Poklanjamo vam hit knjigu 'Bez nade'

11.06.2014 u 08:59

Bionic
Reading

Algoritam i tportal.hr vam poklanjaju tri primjerka knjige 'Bez nade', autorice Colleen Hoover.

Dvoje mladih ljudi s teškom prošlošću kreće na strastveno, fascinantno putovanje prema otkrivanju pouka o življenju, ljubavi, povjerenju i, iznad svega, moći izlječenja koju može donijeti samo istina.

Sky, učenica četvrte godine srednje škole, upoznaje Deana Holdera, dečka kojega prati glas o promiskuitetnosti ravnoj njezinoj. Već od prvog susreta on je ispunjava stravom, ali ne može ga izbaciti iz misli. U njemu ima nečega što budi uspomene na njezinu duboko nesretnu prošlost, na vrijeme koje se svom silom trudila potisnuti. Iako ga je čvrsto odlučila izbjegavati, njegovo neumoljivo proganjanje i zagonetni osmijeh slome joj moć obrane i između njih nastane sve čvršća veza.

No, Holder cijelo to vrijeme čuva svoje tajne. Kad one budu otkrivene, Sky će se zauvijek promijeniti, a njezino povjerenje prema svijetu moglo bi pasti kao žrtva istine…

Colleen Hoover postala je fenomen suvremenog izdavaštva nizom knjiga objavljenim samo u elektroničkom izdanju – sve dok nije došla do književnih izdavača i vinula se na vrh ljestvice The New York Timesa. Njezino najpopularnije djelo, roman 'Bez nade', djelo je koje oduzima dah i vraća čaroliju prve ljubavi.

Algoritam vam donosi ovaj roman u prijevodu Zrinke Budak i s prekrasnom naslovnicom koju je za vas osmislio Stardust LAB.

Knjigu su osvojile:

Monika Radić
Mirela Jugurčić
Antea Franjić

Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.