DIRECTIONERI U ŠOKU

Hoće li sporna snimka teen idole koštati karijere?

29.05.2014 u 10:35

Bionic
Reading

1D našli su se u središtu dosad najvećeg skandala

Iako su dosad imali besprijekoran imidž budući da su idoli tinejdžerica diljem svijeta,nad One Direction nadvili su se tamni oblaci.

Snimka koja je iscurila u javnost na kojoj Zayn Malik i Louis Tomlinson iz 1D-a puše marihuanu zaprepastila je njihove fanove, a britanski mediji spekuliraju da bi to ove popularne mlade dečke moglo koštati karijere.

Julie Talbott koja je na koncert One Direction u Sunderlandu vodila svoju 16-godišnju kćer kazala je: 'To je zbilja odvratno. Momci tako daju lošu poruku svojim fanovima. Mnogi klinci će pomisliti da je to u redu ako One Direction  puše marihuanu. Moja kćer je luda za njima već tri godine, ne bih voljela da se povede njihovim primjerom. Ubila bih ih zbog toga', prenosi Daily Mail.

Directionere je šokirala snimka na kojoj se 'dobrice' iz 1D-a prilikom gostovanja u Peruu opuštaju u oblaku marihuane!

335186,335072,335023,335064Daily Mail je objavio petominutnu snimku na kojoj se jasno vidi da Zayn i Louis puše marihuanu, a nisu se ni pokušali sakriti!

Već su se pojavile informacije da bi zbog strogih američkih zakona One Direction mogao imati problema s gostovanjem u SAD-u u sklopu njihove velike svjetske turneje u kolovozu.

Mnogi spekuliraju da će ovaj skandal itekako razljutiti njihova šefa i menadžera Simona Cowella koji stoji iza njihova ogromnog uspjeha. 

Budući da su njihovi fanovi tinejdžeri, Daily Mail piše da se svi pitaju hoće li im karijera krenuti u smjeru Justina Biebera koji se od simpatičnog dečka i teen miljenika pretvorio u bahatu zvijezdu čiji se fanovi, vjerni belieberi sad počinju polako osipati.

Dečki trenutačno odrađuju svoj europski dio velike svjetske turneje Where We Are u sklopu koje će održati 69 koncerata u Europi, Sjevernoj i Južnoj Americi.
 
Bend je pohod na vrh top ljestvica diljem svijeta započeo još 2010. nastupom u britanskom The X Factoru. Lukavi Simon Cowell uzeo ih je pod svoje, a ostalo je povijest. Prodali su dosad milijune albuma diljem svijeta opčinivši tinejdžerice od Toronta do Sydneyja.

Simon Cowell prošle je godine pohvalio 1D naglasivši kako se ne boji da bi im slava mogla udariti u glavu.

'Imam tim iz snova. Oni su zbilja divni i stoje nogama čvrsto na zemlji. Najbolji su dečki s kojima sam dosad radio. Brinem se za to da budu sretni', rekao je tada Cowell.

U svakom slučaju, bit će zanimljivo vidjeti kako će se 1D uspjeti izvući iz ove situacije.