SJEĆATE LI GA SE?

Kamo je nestao nekadašnji teen idol?

24.04.2014 u 13:17

Bionic
Reading

Za Jamesom Van Der Beekom ludovale su ljubiteljice nekad popularne teen serije 'Dawson's Creek' u kojoj je glumio Dawsona Leeryja

Osvajač ženskih srca danas ima 37 godina, a nakon što se ova hit serija, koja je između ostalih u zvjezdane visine lansirala mlade glumce Katie Holmes, Michelle Williams i Joshuu Jacksona, prestala snimati James nije nestao iz svijeta showbizza, mada nikad nije ponovio taj uspjeh. 

'Dawson's Creek' prikazivao se od 1998. do 2003. te je zasigurno jedna od najpopularnijih teen serija svih vremena. Prikazuje grupu tinejdžera suočenih s pravim životnim pitanjima, a James je tumačio Dawsona, samozatajnog zaljubljenika u film čiji je najveći idol Steven Spielberg

Jamesa ćemo na Doma TV-u moći vidjeti u gostujućoj ulozi u humoristično-dramskoj seriji 'Franklin & Bash', a ta će epizoda biti prikazana u utorak 29. travnja.

Van Der Beek će se pojaviti u ulozi Nathana Connora, kojeg problemi jednostavno ne mogu zaobići. Uhićen je nakon što je na svojoj momačkoj večeri navodno salijetao prostitutku pa za pomoć moli bivšeg dečka svoje zaručnice Janie Ross. Pojašnjava kako zabava nije bila njegova ideja i želi da Janie ne dozna da je uhićen. No iste večeri je u njegovoj hotelskoj sobi izbio požar pa mu prijeti ozbiljna zatvorska kazna i to ne može zatajiti pred Janie. Uz njezinu podršku, Nathan ne pristaje na nagodbu kako bi dokazao svoju nevinost...

U ovoj humorističnoj seriji, koja se od 17. travnja prikazuje na Doma TV-u, naslovne uloge tumače Breckin Meyer (Elmo Jared Franklin) i Mark-Paul Gosselaar (Peter Bash), a glume nekonvencionalne odvjetnike i dugogodišnje prijatelje. Zanimljivo je da je upravo ovaj nastavak 'Franklin & Basha' prvi put spojio dvije bivše teen zvijezde, Van Der Beeka i Gosselaara, koje ljudi često zamjenjuju zbog njihove sličnosti. Tako se primjerice James u intervjuu za Entertainment Weekly našalio rekavši kako je mislio da su on i Mark-Paul ista osoba sve dok nije došao na set i shvatio da to nije slučaj.

Serija 'Franklin & Bash' je dosad ugostila mnoštvo zanimljivih glumaca kao što su Kathy Najimy (Vjenčanje iz vedra neba), poznati komičar Tom Arnlod, Jenny O' Hara, Danny Trejo (Machette) i mnogi drugi.

Za sve fanove Jamesa Van Der Beeka dobra je vijest i to da ga možete redovito pratiti u seriji 'Dawson's Creek' svakog vikenda, također na programu Doma TV-a!