BAŠ SE PROMIJENILA

Biste li prepoznali bivšu dječju zvijezdu?

19.04.2014 u 10:51

Bionic
Reading

Stephanie Tanner, jesi li to ti?

Tko se ne sjeća brbljave Stephanie iz serije 'Puna kuća'? Glumila ju je Jodie Sweetin koja je početkom ove godine napunila 32 godine.

Serija 'Puna kuća' s velikim se uspjehom emitirala od 1987. do 1995. godine, a svoje su prve glumačke korake napravile i Mary-Kate i Ashley Olsen. Serija je proslavila 25. rođendan 2012. godine.

Jodie nakon uloge u toj hit seriji u 80-ima, koja ju je lansirala u zvjezdanu orbitu, nije kasnije uspjela ponoviti taj uspjeh. Nažalost, baš poput mnogih dječjih zvijezda, Jodie se našla u paklu alkohola, ovisnosti i nesretnih ljubavi, o čemu je iskreno progovorila u knjizi 'unSweetined'. Iza nje su tri braka i dvoje djece, a ranije ove godine pisalo se da je konačno platila porez koji duguje još od 2009. 'Više ne dugujem državi. Riješila sam se ovisnosti o kokainu i kristalnome metamfetaminu te ostavila supruga Mortyja Coylea koji me je varao', rekla je tada Stephanie.

Humoristična serija 'Puna kuća' prati doživljaje TV voditelja Dannyja Tannera koji je nakon tragične nesreće supruge ostao sam sa svoje tri kćeri: D.J., Stephanie i Michelle. U odgoju djevojčica mu 'pomažu' najbolji prijatelj Joey i šurjak Jesse.