ZAKUHAVA SE

Robert pozvao Kristen na zajedničko putovanje

21.08.2009 u 12:00

Bionic
Reading

Iako Kristen Stewart i Robert Pattinson, glavne zvijezde filmskog hita 'Sumrak', stalno opovrgavaju napise da su u vezi, odnos tog mladog glumačkog para još uvijek je u središtu medijske pozornosti

O tome jesu li Kristen i Robert samo dobri prijatelji ili nešto više, već se mjesecima vode rasprave na internetskim forumima, no da su vrlo bliski, više nije nikakva tajna.

Štoviše, prema nekim informacijama Robert je trenutačno u depri jer lijepa 19-godišnjakinja nije prihvatila njegov poziv na zajedničko putovanje.

Pattinson je, navodno, piše Shobizzspy, predložio Kristen da zajedno negdje otputuju gdje god ona želi, i to o njegovu trošku prije nego što ponovno počne snimanje trećeg filma iz sage 'Sumrak', no mlada Amerikanka je to odbila.

'Kristen je rekla Robertu da joj je jako drag, no da ne želi da se njihov odnos u ovom trenutku razvija u nešto ozbiljnije. Objasnila mu je da joj se ne sviđa to što on radi konstantan pritisak', otkrio je anonimni izvor The National Enquireru.

Osim toga, čini se da su i autori 'Sumraka' zabrinuti da bi Robert mogao uništiti filmsku kemiju između dvaju glavnih likova popularnog vampirskog hita.

'Producenti su ga molili da prestane proganjati Kristen, jer su u strahu od toga da bi njihov odnos iza kamera mogao kobno utjecati na snimanje', objasnio je isti izvor.

Dobro informirani insajderi kažu kako su R-Patz i K-Stew zajedno, no svoj odnos nisu još definirali kao 'dečko i cura'.

'Ipak, odlučili su da se više neće toliko skrivati. Premda još uvijek svoj odnos nisu nazvali klasičnim 'dečko-cura odnosom', Kristen i Robert jesu u vezi', ispričao je taj izvor.